akai Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Musel jsem trochu v tomto obdobi preorganizovat prisivsi a jeste neulozene... Dorazily tyto zde uz mnou davneji prezentovane . . -no ale pokud jsou za priznivou cenu tak se... TS-2000 [215] a A354 A pridam dvoje solar... OMAX maj stopky 1/100s a Windert uplne zakladni 1/1s s tim ze vse pres jedno tlacitko start-stop-reset Puvod Pakistan (znacka byla/je stejne jako vsude na Blízkém východě, Indii atd bezna). Dorazilo a cestovalo to zajimave pres USPS NY do Portugal a k nam. Jestli to tedy neni nejaka indi samodoma vyroba, to sklo je usazene sikmo nebo se mne to zda? + jedny Sanyo co uz sem tu mozna daval no nyni dostaly kvalitni plny Seiko naramek... Trochu nezvykle nastavovani kdy maj dve zapustene tlacitka(jedno klasicke jej jen svetlo) jedno prehazuje rezim 12/24 a dlouhym pridrzenim se dostava do serizovani kde pak druhym zapustenym uz zbytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Dnes menim na “jugošoch” baterky. Jedny US modul a druhe Swiss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Dalsi ulovek,elektronik mam vic,ale tento tah mam prvni.Hodinky v krasnym stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Dalsi kousek,rychla fotka jeste bez tahu.Pomerne nevidany displej ma mensi indexy vterin v ramecku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Tak jsem, snad úspěšně, nakazil vintage LCD touhou paní... Malinký a krásný digitálky... Casiotron 06-501 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 -jojo pocatky jsou super... A pridam 3x pohromade Citizen 9400 (zde solo), asi sem uz daval, ale takove trochu predstaveni jinak odjinud... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scherbel Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Po výměně baterie se mi nějak nedaří je nastavit a manuál né a né dohledat. Nemáte někdo? casiotron 31 cs 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 0021.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scherbel Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 18 hodinami, casiotron napsal: 0021.pdf 111 kB · 8 stáhnutí DÍKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Neco noveho i kdyz jen castecne 9202 v novem kabate... Puvodni zde. Kdyz uz nesly rozchodit(obvykla koroze neslucitelna se...) pouzil jsem alespon celkem slusny "ohoz" + orig tah. Nevim proc ale tento model se vyskytuje take velmi zridka podobne jako ty troje vedle sebe vyse. Vedle sebe takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Nemůžu najít vlákno "Katalogy a propagace" nebo jak se to jmenovalo. Jsem jenom slepej já, nebo fakt zmizelo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Taky ho nemůžu najít. To určitě vymazali, že to porušuje nějaký debilní zákony. Ani bych se nedivil v dnešní době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Ja sa tesim, aj ked ozivim taketo “babske” . Mam ich kopu. Znackove aj neznackove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Modul 229, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Dalsi poradnej ingot.Desku jsem sel vycistit od zelenyho moru a slapou.Pouzdro dost dobity,ale jsem za ne vdecnej.Tento typ me chybel.No a tah zlacenej 24k z diditalek helbros,jediny co mi tam celkem sedi a nakonec k tomu zlutymu displeji to neni blby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Hlasim vymenu batt. v techto 0614 -vydrzela od zari 2020 kdy sem je prvne ozivil... Zivotnost vic nez 2,5 roku? -uvidime jak dlouho ted. Napeti vyjmute je 0,45V takze fungovaly hodne i pod 1V. Budu hlidat presnost... -nekdy loni na konci roku byla odchylka stale do 30 s od nastaveni pri vlozeni batt. Neumel jsem vybrat ktera foto je nejvystiznejsi tak dam vse... Zajimavy, co tak asi znamena ADJ TO TEMP. Vymeneno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Krásné to je! Podle mě "adj to temp" znamená něco jako termokompenzace, krystal uložený v hermetickém obalu. Ale je to jen můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Diky, -jj mne to taky evokuje toto, ale nic jsem se k tomu nedoctl. manual nenasel. specifika nevim. No je fakt ze na ten vek jdou obdivuhodne presne, zacnu to merit. Jinak na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Hodinky které jsem nosil na základce.Displej je slabší ale jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Znáte někdo Casiotrony označené CR 10? Modul 37. Segmenty se mi zdají takové "necasiovské". Google si s tím neporadí. Mám jen tyto obrázky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se