Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 5 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Popravdě jich zde na fóru moc není a jsem rád, že jsem jedny krasavce koupil. Musím říct, že oblekovky jsou to nádherné a zpracování celku je úžasné. Opravdu je jich hodně málo a budí pozornost.. Kolik nás tedy vlastně je? :-)

Odesláno

Nadherny hodinky, gratuluju!

BTW Mne jenom fascinuje ze v Sinnu dokazou udelat takhle precizni bezchybnej plastickej cifr a zaroven zprasit uplne obycejnej tistenej s dvouma barvama + lumi :wallbash:

Ale hadam ze to pro ne asi dela externi firma a co jsem koukal po forech tak to dost lidi prechazi s tim ze jsou to proste tooly, tak co se vzrusovat nejakou kvalitou tisku ;)

Odesláno

Nadherny hodinky, gratuluju!

BTW Mne jenom fascinuje ze v Sinnu dokazou udelat takhle precizni bezchybnej plastickej cifr a zaroven zprasit uplne obycejnej tistenej s dvouma barvama + lumi :wallbash:

Ale hadam ze to pro ne asi dela externi firma a co jsem koukal po forech tak to dost lidi prechazi s tim ze jsou to proste tooly, tak co se vzrusovat nejakou kvalitou tisku ;)

A míříš na model U1? Ten mě totiž moc zajímá :-)

Odesláno

A míříš na model U1? Ten mě totiž moc zajímá :-)

Určitě míří na U1. Což potvrzuji (měl jsem je tak 5x-6x). Starší kusy byly ok, ale novější měly skoro vždy nějaký problém s rovnoměrností lumi na cifru nebo ručkách. Mimochodem, ty co mám teď v inzerci, mají lumi příkladnou... ;)?

Odesláno

Jsem rád,že jsem koupil poslední Sinn 6110 Technik.Jsou to krásné hodinky,po technické stránce vymakané,za příznivou cenu.

Student

Odesláno

Jsem rád,že jsem koupil poslední Sinn 6110 Technik.Jsou to krásné hodinky,po technické stránce vymakané,za příznivou cenu.

Student

můžeš dát nějakou fotku na ruce? díky

Odesláno

Určitě míří na U1. Což potvrzuji (měl jsem je tak 5x-6x). Starší kusy byly ok, ale novější měly skoro vždy nějaký problém s rovnoměrností lumi na cifru nebo ručkách. Mimochodem, ty co mám teď v inzerci, mají lumi příkladnou... ;)?

jj, ale videl jsem i jiny "povedeny" kousky, ruzny nedotazteny rucky apod. najdes na kazdejch druhejch Sinnech, nevim jestli i u drazsich modelu, ale to jsou vetsinou veci pouhym okem neviditelne co vylezou na fotkach, s tou lumi uz je to horsi.

post-25651-0-83371700-1450110446_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Díky, tak U1 jsou nádherné hodinky, ale toto není opravdu vychytané. Kdo má U2... dejte prosím večerní detail.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...