odklizec Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Tak jsem si vcera zabehnul na chvli do lesa. Nejdriv to vypadalo beznadejne, vsak taky kdo chodi na houby v poledne, ze? Ale pak to docela stalo zato.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tihle 4 krasavci meli jen jednu chybu..hrib zlucnik jaksi neni k jidlu neb je totalne horky. Nastesti jsem je poznal aspon doma pred nakrajenim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
klobadysek Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) Tak jsem si vcera zabehnul na chvli do lesa. Nejdriv to vypadalo beznadejne, vsak taky kdo chodi na houby v poledne, ze? Ale pak to docela stalo zato.. Hezky, srdce mi zaplesalo. Upraveno 9. září 2007 uživatelem klobadysek
zdenda Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
midloch Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Ježžžžíííííš!!!! To je ale nááádhera! U nás na jihu Moravy zatím žádný zprávy nemám, ale jelikož tu teď pršelo a m á se trochu oteplit, tak by koncem týdne mohli taky vastrčit hlavičky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se