A@A Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 co tak tieto rolexy? 4495USD http://www.mkmotorsport.com/watches_FOR_SALE3.htm
Vincent Odesláno 9. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) co tak tieto rolexy? 4495USD http://www.mkmotorsport.com/watches_FOR_SALE3.htm Bohhužel nejsem sportovní typ a snad i proto se mi nelíbí. Ovšem zkusil jsem něco najít i jinde a našel jsem toto. Zkritizujte mi to, prosím. Vypadají dost "mastňácky"? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. září 2007 uživatelem Vincent
Kasper Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 IWC Schaffhausen - Portofino Automatic, 39mm. ocel/koza, cena novych cca. 70.000,-CZK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vincent Odesláno 9. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2007 IWC Schaffhausen - Portofino Automatic, 39mm. ocel/koza, cena novych cca. 70.000,-CZK Značka, kterou mám moc rád, styl těchto hodinek už mám od jiné značky, ovšem tímto neohromím tupohlavy. I ti mnohdy bývají obchodním partnerem a co bych neudělal pro jejich spokojenost, že?
Návštěvník Snow Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Snow, a můžeš, prosím, orientačně uvést cenu za nové a případně za velmi dobrý stav second hand? Dík Nové : cca od $9,350 do $14,250 Jeté : cca $9,785 po $ 11,000 sice nelogické, ale je to tak, ocelové DAYTONY cenu neztrácejí, ale spíše naopak, takže Tě asi zklamu P.S. dnešní stav, a to jsem moc nehledal, ceny se jistě mění, ale nepředpokládám, že nějak razantně
Vincent Odesláno 9. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) Nové : cca od $9,350 do $14,250 Jeté : cca $9,785 po $ 11,000 sice nelogické, ale je to tak, ocelové DAYTONY cenu neztrácejí, ale spíše naopak, takže Tě asi zklamu P.S. dnešní stav, a to jsem moc nehledal, ceny se jistě mění, ale nepředpokládám, že nějak razantně Mimo chtěný finanční výdaj, ovšem dík za tip. Upraveno 9. září 2007 uživatelem Vincent
Kasper Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 ovšem tímto neohromím tupohlavy. I ti mnohdy bývají obchodním partnerem a co bych neudělal pro jejich spokojenost, že? mal by si si hodinky vybrat hlavne kvoli sebe...
Vincent Odesláno 9. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) mal by si si hodinky vybrat hlavne kvoli sebe... Hodinky, které mám, rád mám. Nedávno se mi stalo, že člověk s kterým jsem jednal se mě zeptal co je to za hodinky. Vyložil jsem mu cosi o histori firmičky, o tom že je mám rád atd. On na to kontroval tím, že on bere jako "super cibule" rolexky, ňáký ty dajtna atd... ) Upraveno 9. září 2007 uživatelem Vincent
Kasper Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) Pripadne zvol nejaku ocelovu variantu Rolex Datejust. Je ich naozaj mnoho. http://www.swissluxury.com/rolex-watches-d...teel-oyster.htm Upraveno 9. září 2007 uživatelem Kasper
kubson Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 pokud chceš někoho ohromovat, tak jedině yachtmaster! ty si aspoň na žádnou decentnost nehrají, jsou opravdu tím čím se zdají být
NIGHTinGALE Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Bohhužel nejsem sportovní typ a snad i proto se mi nelíbí. Ovšem zkusil jsem něco najít i jinde a našel jsem toto. Zkritizujte mi to, prosím. Vypadají dost "mastňácky"? Jo, ty jsou dost známé. Prodává je každý druhý šikmooký spoluobčan na stánku. S těmi věru oslníš
Návštěvník Snow Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 (upraveno) On na to kontroval tím, že on bere jako "super cibule" rolexky, ňáký ty dajtna atd... ) No prosím, jak jsem psal, jedině ROLEX Daytona dodá jednání s obchodníky typu majitelů kolotočů, střelnic a podobných atrakcí pořádnou šťávu. Upraveno 10. září 2007 uživatelem Snow
Baker Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Já svoje oblíbené hodinky i značku mám. Záměrně ji zde nebudu uvádět, ale považuji si ji. Proc ne ? Je to forum o hodinkach.
Návštěvník Snow Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Proc ne ? Je to forum o hodinkach. Jo, jo, nezapomeň poslat fotku.
afrikab Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Jedine Rolex. Kdo z tech lidi "z ulice" jak pise Vincent zna IWC ci nejakou jinou znacku? Jasne, Omega znaji, ale stale berou Rolex za neco lepsiho. Navic ten klasicky bicolor znaji take, i kdyz uz to neni desihnove ono. Ale za ty Daytony bych se primlouval.
Vincent Odesláno 10. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2007 (upraveno) Jedine Rolex. Kdo z tech lidi "z ulice" jak pise Vincent zna IWC ci nejakou jinou znacku? Jasne, Omega znaji, ale stale berou Rolex za neco lepsiho. Navic ten klasicky bicolor znaji take, i kdyz uz to neni desihnove ono. Ale za ty Daytony bych se primlouval. Včera kolem půlnoci na Nově dávali nějaký film s kriminální zápletkou. Kdosi tam byl sjednávat ručení na kauci u "týpka" a ten mu při sjednávání kontraktu hlásí "pěkné rolexky" a on cosi v tom smyslu "ty nechte být". Pánové je to prostě smutné, ale blejskavej kolotoč skutečně sem tam na ruku potřebuju, získám tak přirozenou autoritu Daytony jsou moc drahé, zatím jsem nenašel ucházející second hand kousek do 100tkKč a víc za tu "parádu" rozhodně nedám. Upraveno 10. září 2007 uživatelem Vincent
farářskej Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Možná bych radši poradil změnit obor podnikání, protože jestliže musíš jednat s kokotama, kteří by si tě považovalijedině za fialový bicolory, tak to je teda hodně špatný
Vincent Odesláno 10. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Možná bych radši poradil změnit obor podnikání, protože jestliže musíš jednat s kokotama, kteří by si tě považovalijedině za fialový bicolory, tak to je teda hodně špatný asi zvolím černý ciferník, ale diamanty tam prostě být musí
midloch Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Tupohlavy ohromíš jedině masívními Breitlingy for Bentley, ty jsou obíbenými fejky mezi pingly, prodavači bouraných aut a jinými retardy. Jinak originál je nezbytným doplňkem k opravdovému Bentley a ten si zase kupuje úplně jiná sorta lidí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 No prosím, jak jsem psal, jedině ROLEX Daytona dodá jednání s obchodníky typu majitelů kolotočů, střelnic a podobných atrakcí pořádnou šťávu. myslim ze Daytona nie je na tom az tak spatne ako to tu snazis navodit. Su to este vzdy pekne a atraktivne hodinky a ja osobne ich mam rad. A mam aj bicolor model, a vies ze sa ani za ne az tak velmi nemusim hambit?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se