Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobre vlakno..mne sa stane,ze snimi nechtiac trosku klepnem o stenu,alebo co a doteraz idu..zase z inej strany-aky silny musi byt pohyb,aby sa natahovali?

• Odpovědi 236
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jedny Breitle mi padli rovno z ruky na tvrdene sklo stolu a ani tukanec. na strane druhej avengery som raz tukol o klucku a hned som mal dopku na skle.

takze je to asi individualne, hlavne je to uzasne neprijemny pocit, ked to pocujes a uz len pozeras ako velmi si si zarobil:)

Odesláno
  V 18. 9. 2015 v 8:01, borat napsal:

Dobre vlakno..mne sa stane,ze snimi nechtiac trosku klepnem o stenu,alebo co a doteraz idu..zase z inej strany-aky silny musi byt pohyb,aby sa natahovali?

Borat a co mas za stroj? 

Odesláno
  V 18. 9. 2015 v 8:45, borat napsal:

Nemam nic estra,iba Tissot PR50..ale okrem mikrooderkov,idu..

Ved su to v pohode hodinky.mas problem ze sa ti na ruke dostatocne nenatahuju?

Odesláno (upraveno)

Som s nimi spokojny..brat dostal Prim za 1700,-eur,ale nemenil by som...praveze sa mi zdaju dobre "natahovatelne" a dost odolne..do prace nosim pracovne hodinky,tzn.ze ked robim,tak ich mam na ruke iba 12h a pokial mam volno-1,alebo2dni,tak ich mam v kuse na ruke a idu v pohode.nezastali..a kupoval som ich v Tovyse v dobrej cene..len sa tak zamyslam,ze aky otras im uz poskodi,alebo aku silu musis vyvinut na natah.

Upraveno uživatelem borat
Odesláno
  V 18. 9. 2015 v 9:00, borat napsal:

Som s nimi spokojny..brat dostal Prim za 1700,-eur,ale nemenil by som...praveze sa mi zdaju dobre "natahovatelne" a dost odolne..do prace nosim pracovne hodinky,tzn.ze ked robim,tak ich mam na ruke iba 12h a pokial mam volno-1,alebo2dni,tak ich mam v kuse na ruke a idu v pohode.nezastali..a kupoval som ich v Tovyse v dobrej cene..len sa tak zamyslam,ze aky otras im uz poskodi,alebo aku silu musis vyvinut na natah.

Mozno je lepsie kaslat na to a nezamyslat sa zbytocne, ked si spokojny, uzivaj si ich. myslim ze posluzia peknych par rokov.:)

Odesláno
  V 18. 9. 2015 v 9:16, zdenek1000 napsal:

Co vydrzi automaty ,mam tissot seastar 21jewels .Po pravde nevim  k mechanice se chovam velice setrne .Na sport baterie

Tiez som radsej opatrny,preto mam aj quartz do prace,kedze robim lahsiu man.pracu..

Odesláno
  V 18. 9. 2015 v 9:19, borat napsal:

Tiez som radsej opatrny,preto mam aj quartz do prace,kedze robim lahsiu man.pracu..

borat mas niekde napisane, ako casto mas tie automaty dat servisovat?

Odesláno

Co som vysledoval na nete a potvrdil mi to jeden hodinar v Košiciach tak 1x za 4-5r by mal byt prevedeny full servis

Odesláno
  V 18. 9. 2015 v 9:28, borat napsal:

Co som vysledoval na nete a potvrdil mi to jeden hodinar v Košiciach tak 1x za 4-5r by mal byt prevedeny full servis

tak to sa este da, pri Tissote to snad ani nebude nejaka nezmyselna suma.

Odesláno

Myslim ,ze na Ich oficialnej stranke je aj cennik..a Tissot by mal byt okolo 40,-eur..je to servisivanie a mali by aj byt tlakove skusky a pod

Odesláno
  V 18. 9. 2015 v 9:31, borat napsal:

Myslim ,ze na Ich oficialnej stranke je aj cennik..a Tissot by mal byt okolo 40,-eur..je to servisivanie a mali by aj byt tlakove skusky a pod

bud rad, pri breitloch su to casto krat nezmyselne sumy. maly servis je este ok, ale velky je uz palka.

Odesláno

A prave koli moznym otrasom,resp.poskodeniam by ma za 1.porazilo,kebo to boli hodinky za xy eur a za 2.presne ako vravis-cena opravy

Odesláno
  V 18. 9. 2015 v 9:34, borat napsal:

A prave koli moznym otrasom,resp.poskodeniam by ma za 1.porazilo,kebo to boli hodinky za xy eur a za 2.presne ako vravis-cena opravy

nuz riziko tam je vzdy, ako sa vravi, za krasu sa plati:) treba mysliet pozitivne a nic sa nestane

Odesláno

Teraz sa trosku opytam od veci a sorry za blbu otazku,ale co znamena znacka T na korunke na hodinkach.myslel som ,ze to je Tissot,ale videl som to aj u inych znaciek a neviem to vygooglit

Odesláno
  V 18. 9. 2015 v 9:43, borat napsal:

Teraz sa trosku opytam od veci a sorry za blbu otazku,ale co znamena znacka T na korunke na hodinkach.myslel som ,ze to je Tissot,ale videl som to aj u inych znaciek a neviem to vygooglit

hmm asi som rovnako mimo ako ty, skus google. ja som to videl na tissotoch len

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...