ludvik Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Vážení, 4 dni čítam tieto fóra a zbadal som, že tu je svet iních ľudí,takých ktorí vidia veci nepatrné a krásu pre iných neviditeľnú, všetká česť a môj obdiv patrí Vám. A hoci tu vidím že hodinky, to je hlavne mechanický stroj, veľmi sa mi páči technológia SEIKO kinetic a hlavne SEIKO PREMIER KINETIC AUTO RELAY PERPETUAL . Nakoľko u nás sú ceny tohto modelu cez 25 000, pozeral som dnes po prvý raz ebay a boli tam rôzne typy od 250 do 400 dolárov. Je to pre mňa dosť penez ale raz v živote mi to za to stojí. Hľadám pomoc, nájde sa niekto kto mi poradí prípadne objedná tie hodinky, nerád by som prišiel o to čo mám. Rád tu bolo vo fóre pár ale predsa, strach je tu . Vďaka, Ludo, Nitra, SK
safi Odesláno 17. března 2006 Nahlásit Odesláno 17. března 2006 Dobrý den, co se týče nákupu na zahraničních shopech tak mohu pomoci jak radou tak i provedením platby, stejně tak i nákup na Ebay. Na Ebay ale asi pouze nákupy "Buy it now" nikoliv aukce protože nemohu vždy zaručit že v závěru aukce budu na internetu. Takže by se mohlo stát že někdo nabídne o pár dolarů vyšší cenu a hodinky získá Konkrétně Vámi poptávané hodinky lze koupit na Ebay za v rámci "Buy it now" od 388 USD.
ludvik Odesláno 17. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2006 Safi, ďakujem pekne za ochotu a pomoc. Neviem sa zbaviť obáv že kupujem čo nevidím, radšej som obvolal celé slovensko a zohnal za 10 000 Seiko SKA 325, možno nie sú až také ako tie na ebay ale rozhodoval som sa pre tieto už skôr, iba ma uniesla tá cena na ebay, takže ešte raz moc ďakujem ale radšej nové doma so zárukou ako nosené ani neviem v akom stave. Ešte raz dík, máš to u mňa. Ludo
puma_trin Odesláno 16. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2006 mate nekdo zkusenosti s nakup na ebay.co.uk ? ceny taky zajimavy..akorat s eme nejde zaregistrovat..zadavam cislo te kreditni karty v ruznych formatech a ani jedno nebere ;-(
Jeremy Odesláno 16. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2006 takse zaregistruj na ebay.com - mají to propojené
deRek Odesláno 17. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2006 to puma_trin: Přez ebay ať .de, .co.uk, nebo com nakupuju poměrně často a musím říct, že pohoda funguje to, bud bez obav, platím přez PayPal a je to velmi pohodlný a hlavně bez těch nesmyslnejch poplatků bance za mezinárodní platebni styk. zaregistruj se na, jak říká Jeremy, nějakym www.ebay."něco" paxi klikni na www.paypal.com, tam se zaregistruj taky a zadej parametry tvoji karty a mužeš to rozject... Upozornění, pozor na ženský, když moje manželka zjistila, jak je to pak snadny, koupit, zaplatit a čekat až to přijde, tak jí od ebay nemůžu odtrhnout )
puma_trin Odesláno 17. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2006 to derek: jo nakupujes na ebay casto ? ja fakt uvazuju ze hodinky koupim tam. Nemuzu si pomoct ale u nas me prijdou predrazeny a tak sou celkem dobry ceny. a kdyz to koupim z EU (ebay.co.uk,...) tak ani neplatim clo takze bych mel platit jen cenu+dopravu,ne? a co ten PAYPAL ?jaky jsou s tim zkusenosti ? je potreba zajit nekam do me banky a aktivovat to ? s tema zenskyma si teda budu davat pozor;) dobra rada nad zlato )
deRek Odesláno 17. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2006 to puma_trin: na ebay fakt docela často řádově 3 věci týdně, 100% spokojenost, bavme se o nových 100% originál věcech, ať kupuje manželka hadry, boty apod, tak já sem poslední dobou koupil Omega Speedmaster Day Date, dámské Fosill digital silver watch od Philippa Starcka a dámské Longines Oposition Chrono a pár věcí na golf a vše bez problémů opravdu 100% spolehlivost. Chce to vybírat eBay shopy nebo u jednotlivců kouknout se na spolehlivost v % - feedbacks. Ceny fakt super! Taky mě fascinuje nastavení cen v naší republice, to vše zřejmě z důvodu malé nebo spíš žádné konkurence luxusnějsích značek. Něco se líp kupuje v Anglii něco líp v Německu, záleží na zaměření a stylu. Paypal je podle mě služba zprostředovávající bezpečnou platbu kartou via internet. Zkušenost 100%, jaxem psal, obchodník má prachy okamžitě a bez poplatků za mezinár. plat. styk tvojí bance. ad registrace, nikam do banky normalně se zaregistruješ na Paypal a do formuáře zadáš údaje tvojí karty a je to. Pak při platbě vybraného zboží tě to přesměruje na stranky paypal tam parkrát klikneš a je po starostech a po pěnězích. ))
Jeremy Odesláno 18. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2006 > derek Jojo - moje polovička to taky velmi rychle pochopila.. Pro vaší ženu tak posílám ještě jeden tip - http://www.victoriassecret.com
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se