lolopusa Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Dobrý den,chtěl bych se zeptat na tyto hodinky, co jsou zač a jakou mají cenu. Jsou mírně popraskané, ale jinak plně funkční. Podle mě by se mohlo jednat o zlato. Přikládám informace o hodinkách, co jsem našel online a prosím o vysvětlení těchto údajů. Rok výroby: 1899, velikost: 6s, jewels: 7, třída: 177, model: 2, vyrobené množství: 10000, data výroby: 1897-1899, celkové množství třídy: 203000, movement configuration: hunter case, movement setting: pendant wind and set, povrchová úprava: Nickel Damaskeening, Plate: 3/4, Barrel: Going barrel, upraveny: ne, označeny pro: Sun dial, Atlas. Děkuji za informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Americké hodinky s rozmašírovaným ciferníkem a (podle mého názoru) pozlaceným pouzdrem, s malými odchylkami v designu jich bylo vyrobeno mraky. Pokud jsou zlaté, je na nich někde punc, ale pochybuju. Můj odhad je výroba na začátku 20. století, cca 1920 a dál. To by se poznalo líp podle strojku. Pouzdro vypadá docela pěkně, ale na zbohatnutí to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolopusa Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Ok, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolopusa Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Zde ještě foto strojku, mohl by mi někdo vysvětlit, co znamená značka Dueber? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verner35 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Dueber bude výrobce pouzdra, pod tím je záruka 20 let. http://mb.nawcc.org/showwiki.php?title=Dueber_Watch_Case_Manufacturing_Co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 No ten strojek je pěknej, to už bude v rámci Elginu vyšší level. Možná by to pouzdro i mohlo být zlaté, zkus prohlédnout krček, jestli na něm není punc, ale moc tomu nedávám. Ale vzhledem k tomu strojku už bych asi uvažoval o opravě ciferníčku - když ti ho hodinář vyčistí a zaplácne tu díru, hodinky krásně prokouknou. Na cenu kašli a nech si je pro radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se