Snow Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Luminox XCOR Valjoux Automatic Chronograph zdroj - http://www.masterhorologer.com/2015/03/luminox-xcor-valjoux-automatic.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 jen mi chybi lumi na modre niti na pasku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Tohle mě napadlo jako první a proč? Protože se mi ani jedny nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Úplne najškaredšie nie sú, akurát, keď už sa trepem do vesmíru s týmito hodinkami, nech to svieti poriadne:- iba T25, čo nie je zrovna veľká lampáreň- sčítače asi superluminova- detinská oranžová raketka vidieť nebude vôbec Skrátka je to nejaké nedotiahnuté, iba aby akože bolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se