Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Babička mi dala tyto hodinky, abych se zeptal kolik bude stát oprava. Kupovala je prý ještě má prababička za první republiky. Nicméně po natažení se normálně rozběhly a za asi 8 hod co jsem je nosil nevykázaly žádnou odchylku. Před pár lety je odnesl k hodináři děda, kterému hodinář poradil ať je hodí do šuplíku a koupí qvartzy od vetnamců ( na obranu dotyčného hodináře, děda určitě nad cenou začal lamentovat že je nehorázně vysoká ať už byla jakákoli :-) )

Další testování za "normálního provozu" jsem neprováděl, díky jistým depilačním účinkům kovového řemene :weird:

Nevíte něco o značce Pronto ? Při hledání na netu jsem našel pouze několik hodinech této značky které byly nabízeny v růzdných aukcích ( inzerátech ). Doporučte hodináře v Ostravě kterému je mám svěřit na servis.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Miro2
Odesláno

V Ostrave bych Ti doporucil pana Svobodu - hodinarstvi u Alese na zacatku Stodolni ulice, ale je sikovny predevsim na stare primky u kterych ma velke zasoby ND. Osobne bych zkusil oslovit Mechana.

• Po letech...
Návštěvník maxipesfik
Odesláno

http://prontowatch.ch/

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...