Daemonultimate Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Parmigiani Fleurier - poznejte vzájemný střet absolutní svobody a plné kontroly na mezinárodním hodinářském veletrhu v Brně. U příležitosti blížícího se hodinářského veletrhu v Brně jsme vám již nyní připravili malou průpravu do historie, filozofie a kreativity jedné z vystavujících značek, která se na veletrhu představí vůbec poprvé ? Parmigiani Fleurier.Svým mistrovstvím se v oblasti výroby hodinek řadí do nejexkluzivnější skupiny hodinářských značek, do Haute Horlogerie... http://www.freshmagazine.eu/parmigiani-fleurier-spoznajte-vzajomny-stret-absolutnej-slobody-a-plnej-kontroly-na-medzinarodnom-hodinarskom-veltrhu-v-brne/
OssoBuco Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 (upraveno) Kdysi jsem přemýšlel nad Parmigiani Fleurier Kalpagraph.Měl jsem je na ruce ve Vídni a málem jsem je koupil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. září 2015 uživatelem OssoBuco
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Tyjo, jednou sem presne takhle, jak to popisujes, skoro taky koupil hodinky.
Rodkopf Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Tyjo, jednou sem presne takhle, jak to popisujes, skoro taky koupil hodinky. Tak to prrr, teď trošku přeháníš Zmizíku, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se