ok1df Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Pratele, mam ETERNA SONIC cal. 1550, take ESA 9162 /s ladickou/, kde je roztrhane vinuti na prave civce. Prosim info, kde sehnat nahradni dily na tento kalibr ?. Diky a klidne TIK TAK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Ebay - buďto vrak strojku nebo tam zrovna někdo rozprodává součástky. Nebo mrkni na cousinsuk.com, tam maji pod ESA 9162 ten RC Unit (4245) jako alternativu z Omega 1250, stojí teda balík. Anebo boley.de, tam vypadá, že by taky mohli mít, levnější, ale jen na dotaz, tj. není jisté, že skutečně je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Máš SZ. Jeden ladičkový vrak doma mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1df Odesláno 31. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 uf, to sou rany....hi us se neco rejsuje, budu referovat, jak jsem dopadkl.... DIK VSEM !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1df Odesláno 1. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Ahoj, a/na mem stroji je kalibr 9164- protoze ma pridan jeste kotouc se skratkami tydne, v mem pripade nemecky.... b/chybi mi 2x sroub s podlozkou na uchyceni stroje v pouzdru - nema nekdo ??? 73! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se