Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Vulcain - nejen hodinky amerických prezidentů na veletrhu v Brně Další z hodinářských značek, která ohlásila svou přítomnost na veletrhu v Brně, je značka Vulcain. Přibližně již jedno a půl století trvá tradice tvorby, inovace, získávání odborných znalostí a snaha o zachování hodnot švýcarské Haute Horlogerie pod značkou nesoucí název Vulcain.V roce 1858 ji založili sourozenci Ditisheimové... http://www.freshmagazine.eu/vulcain-nielen-hodinky-americkych-prezidentov-na-veltrhu-v-brne-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Pekne. Tuhle znacku jsem nikdy moc nechapal. Musim k ni jeste dozrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Dneska jsem viděl pár Cricketů naživo a moc se mi líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se