daur Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Pokud bude mít někdo zájem 19.9. tak klidně rád svezu. Start Hradec Králové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) Účast: 18.9..1. Sborez 19.9.1. Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem Sborez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Jinak jsem si až teď všiml, že ten program je z loňského roku, takže uvidíme jestli Arpa vůbec. A kdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Tak to je hodně nepříjemné... Pokud ještě pořád neznají program, tak se začínám bát o kvalitu celé akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Tak to je hodně nepříjemné... Pokud ještě pořád neznají program, tak se začínám bát o kvalitu celé akce Souhlas :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) http://www.sewbrno.com/vstupenky Úplně na konci stránky250 na místě nebo 1500 vipAaa, d-i-c-k!sem slepej Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loco1976 Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Ludek Seryn by sa mal zucastnit na SEW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Moje komunikace se SEW: Já: Dobrý den paní Slavíková, už je známý program na letošní ročník? Děkuji SEW: Ano určitě, program najdete zde: http://www.sewbrno.com/program Já: Jenomže tam je bohužel program z roku 2014... :-( SEW: Moc se omlouváme, nejspíše došlo k nějaké technické chybě.....Děkujeme za upozornění, co nejdříve to napravíme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Já bych řekl, že nemají tolik zájemců a budou to honit do poslední chvilky. No, nechám se překvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 12. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Ještě to neopravili, je to divné. Pokud chci dostat na akci lidi a jedním z hlavních prodejních kanálů je pro mě internet, a já nemám na webu program správně, tak jsem buď ignorant, nebo prostě žádný program nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Ještě to neopravili, je to divné. Pokud chci dostat na akci lidi a jedním z hlavních prodejních kanálů je pro mě internet, a já nemám na webu program správně, tak jsem buď ignorant, nebo prostě žádný program nemám. Bojím se, že "b" je správně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 pro vážené členy fóra - insider info k doprovodnemu programu SEW 2015 Vystoupení zástupců jednotlivých značek moderovaná šéfredaktorem časopisu Hodinky & Šperky panem Igorem Sirotou. Přítomní v sále dostanou zároveň možnost položit jakoukoliv otázku o časomírách daných firem. Zajímají vás jejich plány, technická řešení, ceny?? Ptejte se. Doprovodný program ještě není zcela uzavřen, ale už teď můžeme potvrdit účast pana Romea F. Jennyho - CEO Doxa, pana Manfreda Brasslera - zakladatel a CEO MeisterSinger, nebo pana Petera Kaesera - zástupce značky Carl F. Bucherer pro Evropu. Stále se čeká na definitivní potvrzení účasti některých zahraničních osobností, poté bude doplněn přesný časový harmonogram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 14. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 pro vážené členy fóra - insider info k doprovodnemu programu SEW 2015 Vystoupení zástupců jednotlivých značek moderovaná šéfredaktorem časopisu Hodinky & Šperky panem Igorem Sirotou. Přítomní v sále dostanou zároveň možnost položit jakoukoliv otázku o časomírách daných firem. Zajímají vás jejich plány, technická řešení, ceny?? Ptejte se. Doprovodný program ještě není zcela uzavřen, ale už teď můžeme potvrdit účast pana Romea F. Jennyho - CEO Doxa, pana Manfreda Brasslera - zakladatel a CEO MeisterSinger, nebo pana Petera Kaesera - zástupce značky Carl F. Bucherer pro Evropu. Stále se čeká na definitivní potvrzení účasti některých zahraničních osobností, poté bude doplněn přesný časový harmonogram.To už zní jako že fakt něco bude, tak se budeme těšit na potvrzení dalších hostů. Uvažuje se vůbec o Arpovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Arpa dostal pozvání, vloni s ním na SEW natáčela Nova magazín vikend a někteří obdivovatele parili do 2 vnoci na baru ono to ale taky něco stojí se účastnit těchto akcí a ARTYA je malička manufaktura, myslím ze letos se asi vypráví jinam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 To je škoda, v tom případě asi letošní ročník vynechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 14. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 To je škoda, v tom případě asi letošní ročník vynechám Já bych nevěšel hlavu, pokud by jsme se tam zastavili (jasně, máš to trochu z ruky) večer by jsme referovali ostatním :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Já bych nevěšel hlavu, pokud by jsme se tam zastavili (jasně, máš to trochu z ruky) večer by jsme referovali ostatním :-)Sakra, když já se na něj tak těšil. Minulý rok mi to nevyšlo... Jsem zklamán. Nesnáším, když si organizátoři dělají dobrý den z lidí a nechají tam loňský program. Dej mi pár hodin, já vychladnu a pak si zaplatím vstupné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tak jen aktualizace stavu: já mám vstupne zaplaceno a doufám, že se nebude zlobit, že ho naprasim, ale dnes jsem platil vstupne pro dalšího člena - Roman-ZA. Takže... 18.9. SborezJaRooNRoman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 18.9.SborezJaRooNRoman-ZASkopky-Sonny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 18.9. SborezJaRooNRoman-ZASkopky-SonnyStepecken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se