Přejít na obsah

Veletrh hodinek 18.-19.9 2015 Brno

Sborez

Doporučené příspěvky

Moje komunikace se SEW:

Já: Dobrý den paní Slavíková, už je známý program na letošní ročník? Děkuji

SEW: Ano určitě, program najdete zde: http://www.sewbrno.com/program

Já: Jenomže tam je bohužel program z roku 2014... :-(

SEW: Moc se omlouváme, nejspíše došlo k nějaké technické chybě.....Děkujeme za upozornění, co nejdříve to napravíme!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě to neopravili, je to divné. Pokud chci dostat na akci lidi a jedním z hlavních prodejních kanálů je pro mě internet, a já nemám na webu program správně, tak jsem buď ignorant, nebo prostě žádný program nemám. 

Odkaz ke komentáři

Ještě to neopravili, je to divné. Pokud chci dostat na akci lidi a jedním z hlavních prodejních kanálů je pro mě internet, a já nemám na webu program správně, tak jsem buď ignorant, nebo prostě žádný program nemám. 

Bojím se, že "b" je správně...

Odkaz ke komentáři

pro vážené členy fóra - insider info k doprovodnemu programu SEW 2015  :) 

Vystoupení zástupců jednotlivých značek moderovaná šéfredaktorem časopisu Hodinky & Šperky panem Igorem Sirotou. Přítomní v sále dostanou zároveň možnost položit jakoukoliv otázku o časomírách daných firem. Zajímají vás jejich plány, technická řešení, ceny?? Ptejte se.

Doprovodný program ještě není zcela uzavřen, ale už teď můžeme potvrdit účast pana Romea F. Jennyho - CEO Doxa, pana Manfreda Brasslera - zakladatel a CEO MeisterSinger, nebo pana Petera Kaesera -  zástupce značky Carl F. Bucherer pro Evropu.

Stále se čeká na definitivní potvrzení účasti některých zahraničních osobností, poté bude doplněn přesný časový harmonogram.

Odkaz ke komentáři

pro vážené členy fóra - insider info k doprovodnemu programu SEW 2015   :) 

Vystoupení zástupců jednotlivých značek moderovaná šéfredaktorem časopisu Hodinky & Šperky panem Igorem Sirotou. Přítomní v sále dostanou zároveň možnost položit jakoukoliv otázku o časomírách daných firem. Zajímají vás jejich plány, technická řešení, ceny?? Ptejte se.

Doprovodný program ještě není zcela uzavřen, ale už teď můžeme potvrdit účast pana Romea F. Jennyho - CEO Doxa, pana Manfreda Brasslera - zakladatel a CEO MeisterSinger, nebo pana Petera Kaesera -  zástupce značky Carl F. Bucherer pro Evropu.

Stále se čeká na definitivní potvrzení účasti některých zahraničních osobností, poté bude doplněn přesný časový harmonogram.

To už zní jako že fakt něco bude, tak se budeme těšit na potvrzení dalších hostů. Uvažuje se vůbec o Arpovi?

Odkaz ke komentáři

Já bych nevěšel hlavu, pokud by jsme se tam zastavili (jasně, máš to trochu z ruky) večer by jsme referovali ostatním :-)

Sakra, když já se na něj tak těšil. Minulý rok mi to nevyšlo... Jsem zklamán. Nesnáším, když si organizátoři dělají dobrý den z lidí a nechají tam loňský program. Dej mi pár hodin, já vychladnu a pak si zaplatím vstupné ;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...