Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Byl jsem na prezentaci C.F.Bucherer a musím říct, že od té doby mi leží v hlavě jejich kalibr A1001. Kdyby podobné prezentace dělali prodejci každý týden, tak ty hodinky se prodávají samy :)

Odesláno
  V 19. 9. 2015 v 18:02, Josef01 napsal:

Byl jsem na prezentaci C.F.Bucherer a musím říct, že od té doby mi leží v hlavě jejich kalibr A1001. Kdyby podobné prezentace dělali prodejci každý týden, tak ty hodinky se prodávají samy :)

JJ, hned po tom jsme to s Jaroonem očumovali na stánku a ten kalibr je úžasnej, minimálně na pohled. Krásně odkrývá náhled na strojek a ten je dle mého i tenčí. Musím ještě pořádně studovat. Cenovka 8.500,- Eur za krásky na obrázku už je lákavá o trochu méně :-)

post-34009-0-31978200-1442686587_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 19. 9. 2015 v 18:18, Sborez napsal:

JJ, hned po tom jsme to s Jaroonem očumovali na stánku a ten kalibr je úžasnej, minimálně na pohled. Krásně odkrývá náhled na strojek a ten je dle mého i tenčí. Musím ještě pořádně studovat. Cenovka 8.500,- Eur za krásky na obrázku už je lákavá o trochu méně :-)

jo, byly to maximální hodinkove orgie. In-house byl fakt nádherný a hodinky byly svým zpracováním někde na hodně vysoké úrovni. A na ruce seděly tak neuvěřitelně, až jsem ochoten uvažovat i nad tou "nehoráznou" cenovkou...

post-33556-0-01554700-1442687482_thumb.jpg

post-33556-0-43903100-1442687499_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Jo krásný, ještě že jsem neměl 8 tis. EUR sebou :)

Přijde mi, že chronomag tuhle akci nějak nedocenil, možná se mi to jenom zdá, přitom to bylo fajn a velký dík patří organizátorům, vím co takové akce obnáší!

Odesláno

Já neměl vůbec žádná očekávání vzhledem k rozpačité přípravě. Ale překvapilo mě to množství zážitků, které jsem si nakonec odnesl...

Návštěvník Mitak
Odesláno

Byl jsem jen hodinu, než jsem musel zmizet, ale bylo to skvělé a příště si najdu mnohem víc času. Trochu mě zklamalo, že u Doxy neměli Suby 1200 a u Tudoru Pelagosy, ale zase jsem přišel na chuť značkám, které jsem doposud míjel bez většího povšimnutí. Nakonec jsem fascinovaně hleděl na hodinky značek, které jsem považoval za absolutně sterilní - např. Maurice Lacroix. Lidí tam bylo už od dnešního otevření docela dost, takže doufám, že do třetice příští rok akce bude a snad se podívám i na nějakou přednášku.

Odesláno

Já jsem si tam uvědomil jednu věc, jak je tohle forum jednotvárné, pořád se tady motá pár značek a mraky krásných hodinek jdou stranou. Maximálně se tady objevují hodinky z extratřídy u kterých se dostupnost blíží nule. Už se těším na další akci.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Přesně. Rolex-Omega-Breitling-Seiko-Rolex-Omega-Breitling-Seiko a furt dokola. Rád si je všechny pořídím, ale v rozmanitosti je krása a vždycky budu mít radši hodinky, které má míň lidí. Navíc většina vystavovaných kousků byla z ligy cca 50-150k, takže vcelku rozumné ceny, za neobvyklé hodinky.

Odesláno
  V 19. 9. 2015 v 20:27, Josef01 napsal:

Já jsem si tam uvědomil jednu věc, jak je tohle forum jednotvárné, pořád se tady motá pár značek a mraky krásných hodinek jdou stranou. Maximálně se tady objevují hodinky z extratřídy u kterých se dostupnost blíží nule. Už se těším na další akci.

Napadlo mě tam včera na veletrhu a večer na srazu přesně to samé. Motáme se tady pořád v kruhu a zapomínáme ochutnávat a vychutnávat i něco jiného. Zkoušet nové a malé značky, které nabízejí mnoho zajímavého, ale marketing mají na nule a tím pádem o ně málokdo vůbec zakopne...

Odesláno (upraveno)
  V 19. 9. 2015 v 20:33, Mitak napsal:

Přesně. Rolex-Omega-Breitling-Seiko-Rolex-Omega-Breitling-Seiko a furt dokola. Rád si je všechny pořídím, ale v rozmanitosti je krása a vždycky budu mít radši hodinky, které má míň lidí. Navíc většina vystavovaných kousků byla z ligy cca 50-150k, takže vcelku rozumné ceny, za neobvyklé hodinky.

Kdyz projizdim prodejni sekci na wus, tak je to velmi podobne... Nerekl bych, ze se chronomag forum nejak zvlast vymyka... Hraje se proste dost na jistotu...... Ale je fakt, ze posledni dobou i nektere caste znacky z fora trochu mizi... Jak casty je dnes treba Sinn... Upraveno uživatelem petr_cha
Návštěvník Mitak
Odesláno

Je to asi taky kvůli tomu, že lidi hodinky hodně střídají. Kdyby byli všichni takoví neprodávači jako já, tak by to vypadalo jinak.

Odesláno

Ja som bol 2 hodiny a bolo to sakra malo. Najskor som len tak nesmelo ocumoval a az potom som zistil, ze si hodinky mozem aj osahat. Akcia to bola paradna. V muzeu mali krasne veci.

Odesláno
  V 20. 9. 2015 v 8:14, Roman-ZA napsal:

Ja som bol 2 hodiny a bolo to sakra malo. Najskor som len tak nesmelo ocumoval a az potom som zistil, ze si hodinky mozem aj osahat. Akcia to bola paradna. V muzeu mali krasne veci.

Nejen krásné věci ...

post-1228-0-13503800-1442751423_thumb.jpg

Odesláno

Mě se letošní SEW líbil moc. Byl jsem i minulý rok, můžu srovnávat. Více hodinek, lepší prostředí, lépe organizované. Více značek, více hodinek, větší spektrum značek. Ale zároveň možnost popovídat si s hodináři nebo majiteli značek. A pro mě spousta značek, které mám moc rád a líbí se mi (ML, Junghans, Schaumburg). 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...