Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení kolegové,

opětovně se všem, které to z nepochopitelných důvodů irituje, omlouvám za status ,,null". Taky mě to štve. Hází mi to sama mobilní aplikace a dokud nejsem na počítači, nevidím to. Snažil jsem se to několikrát řešit v nastavení aplikace, bezúspěšně. Navíc se to děje jen někdy a já zatím nezjistil proč. Tak to prosím ignorujte, vždy když to zjistím, tak to hned mažu, a velmi hodný admin Kamil taky.

Nedá mi to se nepozastavit nad opětovným, pro mě zcela nesmyslným, prohlášením  ze strany Kamila o banu pro mě, za výše uvedené. Předpokládám, že v pravidlech nebude možnost udělit ban za technický problém, který navíc nemůže nic způsobit, nikoho ohrozit, maximálně naštvat pár místních neurotiků. Považuji se za dobře zapsaného,  mnohaletého člena tohoto fóra, milovníka hodinek, s výbornými referencemi od spousty vážených členů tohoto fóra, které mi, stejně jako mnohým z Vás, zcela změnilo a stále mění chronoživot. Nikdy jsem neporušil žádná místní pravidla a když snad došlo k jakémukoliv nedorozumění, vždy bylo ku prospěchu všech vyřešeno.

Prosím tímto adminy o vyjádření, zda porušuji nějaká pravidla. Dále žádám o pomoc s technickým řešením. Používám aplikaci IP Buddy, vyhovuje mi tak nějak nejvíc a nechce se mi přecházet na jinou. Přístroj je iPhone 6.

Odesláno

Nedokáži pomoct s technickým problémem. A ani Ti nevyčítám, že se to stává, když to neovlivníš. Mě to baví a říkám si kdy to zase přijde. Mě to k tomu sloupku už prostě patří. To máš stejně jako když se ráno probudím a posledních pět příspěvků je od Snowa :-) Prostě úsměv a jde se dál....

Odesláno

Nepozastavoval bych se nad tím, ale jelikož to napsal již po několikáté, včetně toho že ho to rozčiluje, tak mě to trochu nadzvedlo. Pokud to byla nadsázka, pak mé sorry, pracovní deformace. Otázky však stále zůstávají, hlavně na možné řešení. Jako poslední variantu si nechávám přechod na jinou aplikaci. 

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 3. 8. 2015 v 12:18, azeppelin napsal:

Vždyť to Kamil napsal v nadsázce.

To je snad všem jasné. :)

EDIT: Teda skoro všem, kromě volfdy.

Odesláno

Volfda je lama a dobrovolně si říká o BAN za nedostatek nadsázky a nepochopení humoru  :cheers:  Kamile, upřímně se omlouvám.

Pokud byste někdo měl zkušenost s onou aplikací, zasílající null, pak uvítám rady.

Odesláno

A kvoli comu potrebujes specialnu aplikaciu na pristup na forum? Ake to ma vyhody? Stiahol som ipb buddy a vsimol som si tak akurat reklamu naviac.

Chronomag ma imho super stranku a na iphone pouzivam v safari mobilnu verziu a jedine ked chcem postnut fotku tak si prepnem na normalne plne webove rozhranie ( na ipadoch mam ho trvale).

Vyzera to tak, ze si asi jediny uzivatel ipbbuddy.

Odesláno

Už mě to taky napadlo, budu to tak asi používat. Aplikaci mám proto, že v ní mám přednastaveno více různých for, mezi kterými přepínám. Ne všechna fora jsou, či alespoň dříve nebyla, v telefonu přehledná, když jsem na ně chodil klasicky přes prohlížeč. Teď tu aplikaci používám spíš ze setrvačnosti a ze zvyku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...