Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsetkych

Po 3 mesiacoch pouzivania som urobil kratku mini recenciu na tieto fajnove Gcka.

d89e0ca290796b6eec4248996d29d9a3.jpg

Tato kombinacia mi prisla taka najlepsia, videl som aj ostatne. Mam 17,5 cm ruku a hodinky aj tak sedia skvele, vdaka lepsiemu uchyteniu remienka. Mal som Gcok a spracovanie ma naozaj kvalitne, porovnaval som este s troma gckami co mam doma. To telo nieje take gumenne. Je tam mineral mierne vypukly a zda sa mi trochu do modra, neviem ci to je nejaky nater, ale je to pekne. Velke plus je urcite to ze sekundovka ide po indexoch, naozaj po indexoch a cely cifernik posobi tak pekne 3D, aspon myslim ze taksa to povie

a0c78f97957292b77d1b063c91f35fbd.jpg

Luminescencia je tiez na moje prekvapenie pekna a dost dlho vydrzi, v tme veľmi dlho.

Svietenie vdaka UV nateru je uplna parada, svietia len rucky a indexy, ziadna ziarovka.

Ostatne funkcie su normal gckove. Este spomeniem kompas, aj ked mi je potrebny v Bratislavskej divocine ako mrtvemu barle ale je tam, zatial raz nakalibrovane a drzi. Pre vsetych G positive odporucam.

Odoslané z D5503 pomocou Tapatalku

Odesláno

Díky Štefane.

Potvrzuji, hodinky jsou za ty peníze velmi dobré, měl jsem verzi "Rescue", tedy oranžovou ... mohu doporučit. To modření skla vypadá, jako AR a vypadá to efektivně, u Géček nezvykle.

Foto: internet

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...