Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  lykarian napsal:
sháním Sporty I. na renovaci, nemáš nějaké do 2000,- dík :-)

tak to jsme dva, kdo shání na renovaci, oba jsme se zbytečně bili na aukru, zdá se, že já už odpadám, a to jsem chtěl ty černé...

jo neměl by někdo diplomaty? po dědovi jsem je já hlupák zničil...teda musely by být hezké a do 2500,- Kč.

Odesláno

Musím sa priznať, že keď som videl ukončenú aukciu za 5 900, zaplatiac pred mesiacom plnú cenu, trochu som sa preľakol... Teraz som zvedavý za koľko skončia (ak vobec).

Odesláno

Panom zhanajucim Sport I na renovaciu poradim nasledovne:

-ide len o to aby to boli sport I (inak by sa elton mozno cukal) ale v podstate ide dokonca len o stroj a ten je skoro v kazdych primkach

-takze potrebujete sport I v akomkolvek stave jedina vec ktora sa pouzije bude stroj ...puzdro ciselnik rucky sklo luneta dynko...vsetko toto bude nove, takze na stave povodneho nezalezi

-podla mna by sa oplatilo preliezt nejake blsaky bazary a zalozne.... v prahe by sa urcite malo nieco najst

Odesláno
  cali napsal:
Panom zhanajucim Sport I na renovaciu poradim nasledovne:

-ide len o to aby to boli sport I (inak by sa elton mozno cukal) ale v podstate ide dokonca len o stroj a ten je skoro v kazdych primkach

-takze potrebujete sport I v akomkolvek stave jedina vec ktora sa pouzije bude stroj ...puzdro ciselnik rucky sklo luneta dynko...vsetko toto bude nove, takze na stave povodneho nezalezi

-podla mna by sa oplatilo preliezt nejake blsaky bazary a zalozne.... v prahe by sa urcite malo nieco najst

Myslím, že to není celá pravda. Ještě je důležité vědět kolik chceš do renovace investovat a podle toho hledat konkrétní kus. Buď hodně zachovalý, nebo šrot.

Odesláno (upraveno)
  Luk napsal:
Myslím, že to není celá pravda. Ještě je důležité vědět kolik chceš do renovace investovat a podle toho hledat konkrétní kus. Buď hodně zachovalý, nebo šrot.

Několik renovací u Eltonu mám (k veliké spokojenosti) za sebou a:

- pokud převlékáte do nerezu, tak dostanete nové pouzdro (vč. korunky, skla, lunety) a zbytek je původní (u leteckých se přeleští a nechá původní dýnko) - pokud bude strojek šrot, přidejte náklady na opravu, pokud bude šrot ciferník a ručky, přičtěte si k nákladům i tohle (pokud je nechcete nechat v původním stavu ...)

- pokud renovace bez nového pouzdra, potom cokoli,co je poškozené,tak se budou snažit opravit (překreslení ciferníku, výměna ruček ... ) a to něco stojí ...

Takže jestli se chystáte na sport I, tak pouzdro ať je klidně na hadry (musí být poznat, že je to sport I), vše ostatní je lepší, když je ok ... . Kalibr je v pohodě, 68 se sežene hafo, pokud chcete průhledné dýnko, doporučuju 681 - 683, jsou zdobnější (ale zase přemýšlím, kdy jsem naposledy viděl 681 nebo 682, co si pamatuju, všechno bylo 683 nebo 684 ...

A ještě si nejsem jistý tím, že to ani nemusí být sport I, obávám se, že spíš musí.

Upraveno uživatelem xmenm05
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  vor napsal:

To je fakt, ale díky těm několika zrušením a následným znovuotevřením - podle mě - dost ztratil jméno ... netuším, co všechno za tím bylo, ale dost možná nespokojenost s dosaženou cenou ...

Nedávno jsem na aukru kupoval mechanické digitálky, vyhrál jsem aukci a od prodejce mi přišlo mailem, že se strašně omlouvá, ale že přišel kamarád a hodinky si odnesl a že už tu aukci nestihl zrušit ... Hodinky se prodaly za počáteční cenu, takže netuším, jestli to prostě byla nespokojenost s dosaženou cenou nebo jestli někdo nabízel hodinky, které nebyly jeho ...

Když se tam orlíky objevily poprvé, byla to zajímavá aukce... pak podruhé, potřetí ... pak jsem to přestal počítat. Když se kouknu, za kolik se teď dají pořídit nové, tak už mi to tak zázračné nepřijde ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...