Přejít na obsah

Details 15.-16.9 sleva

Conrad

Doporučené příspěvky

Vážení podobně postižení,

docela by mě zajímalo kdo využil slevu 25 procent v prodejnách Details tuto sobotu a neděli kterou zde nezištně oznámil Nightingale.

pochlubte se co a za kolik zde přibylo doufám, že za necelé 2 hodinky budu také moci přidat příspěvek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já to dal do vlákna švýcarské hodinky, protože se nechci ani tak chlubit, jako spíše poradit, který vintage model jim byl inspirací.

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry113891

Ženě jsem tam koupil 5 různých drobností od Swatch. Něco do uší, na krk, na zápěstí a na prsty.

Hezká sada. A ve finále jsem ještě pořád v plusu. Cena za vše byla nižší, než cena za hodinky před slevou :)

Docela se těším, co si přineseš hezkého. Vkus máš dobrý, takže jsem vskutku napnut :thumbsup_anim:

Oris tam nemají, takže sbírku nerozšíříš... Tipuju tě na Hamilton (nějaký XXL model). Trefa?

post-1118-1189949493.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak střídavě proklínám a velebím Nightingala.

Proklínám proto, že jsem kvůli jeho upozornění porušil svoje předsevzetí o tom, že po koupi Orisů si dám nějaký čas pokoj i když pravda- nespecifikoval jsem co je to nějaký čas.

Velebím proto že díky tomuhle upozornění jsem našel hodinky , o kterých jsem na první pohled do výlohy věděl,že jsou to ONY.

A protože mě by bylo líto moje Longiny \ Flagship prodat, budou zdobit ženskou ruku, jelikož jsme zjistili, že tendence k zvětšování průměru hodinek není jen otázkou mužskou ale souběžně jde i v i ženské modě / a tak zůstanou doma.

BTW nevěřili by jste jak sexy vypadají na ženském zápěstí na černém řemínku v kombinaci s černým kalhotovým kostýmem a což teprve bez něj / nemyslím tím ten řemínek.Na mě v životě tak pěkně nevypadaly.

Takže nakonec Nighttingale díky za tip.

The stainless steel round case, diameter 44.00 mm, of this gent chronograph size from The Longines Master Collection, houses a L696 self-winding mechanical movement with 46 hours power reserve. Its scratch-resistant sapphire crystal protects a silver ?barleycorn? patterned dial featuring 12 Roman figures, a 30 minute timer at 3 o?clock, a 12 hour timer at 6 o?clock, a second subdial at 9 o?clock and a date aperture at 4:30. This Longines Master Collection model has a transparent back case with a sapphire crystal. It comes with a dark brown Alligator strap. Water resistant to 30 meters (~ 100 feet) .

post-227-1189972728.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Ty jsou perfektní. Vážně super. Gratulacééé :thumbsup_anim:

Tipoval jsem, že doneseš Hamiltony, ale vidím, že jsi mířil o dost výš. No a podařilo se, krásná trefa :speak_cool:

Viděl jsem tam podobný model a ten měl i ukazatel fáze den/noc.

Já tam pokukoval po těchto (klasické a elegantní, big date; jen je škoda té uřízlé šestky), ale pak jsem zvolil ty Tissotky. Možná to není tak exklusivní značka, ale jsou jiné, než běžná konfekce, ne tak usedlé (ještě jsem mladej kluk :D) a moje požadavky na společenské hodinky splňují na 120% (jako ti Ďáblovi soustružníci od Arakainu - metalový smailík tu není, tak dávám podobného :punk: ).

P.S.: Jaká byla cena / úspora, pokud to není tajné?

post-1118-1189974919.jpg

Odkaz ke komentáři

Není, cena 58490 po slevě to přepočetly / milé prodavačky / na 43860.No nekup to za tu cenu

Ty o kterých píšeš tam také měly / opět ty dámy / i v provedení chronograf 40mm ale bohužel odradily mě ty uřiznuté císlice u těch tvých na 6 a ten chronograf na 3 a 9 .

A usedlé ?- tenhle typ hodinek to je to poslední co se odkládá při kankánu.

Odkaz ke komentáři

Vážení podobně postižení,

docela by mě zajímalo kdo využil slevu 25 procent v prodejnách Details tuto sobotu a neděli kterou zde nezištně oznámil Nightingale.

pochlubte se co a za kolik zde přibylo doufám, že za necelé 2 hodinky budu také moci přidat příspěvek

Taky jsem podlehl : TAG HEUER CARRERA

Odkaz ke komentáři

Tak já můžu proklínat jenom sám sebe, že jsem si toho nevšiml. Některý z těch Longines by mě asi taky zlákaly.

Kde to upozornění bylo, že jsem to přehlédl?

Tady to bylo, Stefane:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8635

Francine, dáš sem foto, prosím?

Musím říci, že to byl od nich asi dobrý tah.

Vždy, když jsem šel kolem, koukali lidé jen do výlohy, ale tento víkend byla před kasou chvílemi i fronta :D

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

A protože mě by bylo líto moje Longiny \ Flagship prodat, budou zdobit ženskou ruku, jelikož jsme zjistili, že tendence k zvětšování průměru hodinek není jen otázkou mužskou ale souběžně jde i v i ženské modě / a tak zůstanou doma.

BTW nevěřili by jste jak sexy vypadají na ženském zápěstí na černém řemínku v kombinaci s černým kalhotovým kostýmem a což teprve bez něj / nemyslím tím ten řemínek.Na mě v životě tak pěkně nevypadaly.

Myslíš tyhle?

post-8-1190045609.jpg

Odkaz ke komentáři

Tady to bylo, Stefane:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8635

Francine, dáš sem foto, prosím?

Musím říci, že to byl od nich asi dobrý tah.

Vždy, když jsem šel kolem, koukali lidé jen do výlohy, ale tento víkend byla před kasou chvílemi i fronta :D

Zkusím dnes nafotit i když mě to pořád moc nejde.

Odkaz ke komentáři

Myslíš tyhle?

Ne myslím tyhle,ty které jsi měl na mysli ty by šly báječně k zrzce se smetanovou pletí a to ona bohužel není

BTW nechce si mi věřit,že jen my 3 ze všech návštěvníků tohoto serveru jsme využili téhle soboty a neděle ke splnění svých přání , většinou stejně jak píše Nightingale bývá v prodejně nával 2 prodavaček a 3 much ale v sobotu u pokladny byli přede mnou 3 a za mnou 4 lidé jako kdyby se tam prodávaly cvičky. Prodavačky byly milé dokonce si ve čtvrtek vzaly zálohu a počkaly na vyzvednutí do soboty a ty 3 dny Longiny strávily v trezoru / měly jen jeden kus / , aby kdyby se například Midloch rozhodl změnit značku mi je nevyfoukl

post-227-1190057550.jpg

Odkaz ke komentáři

Fotky,mě fakt moc nejdou a navíc mám teď fofr, tak jsem to fotil včera na služebce za deště v autě. :rolleyes:

Fotky jsou v pohodě a hodinky dokonalé. Klasika :speak_cool:

Začínám litovat toho, že jsem si tam koupil jen jedny :( Doufám, že se slevová akce znovu brzy zopakuje :happybday:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Navrhuji, aby pokud někdo přijdete na nějakou slevu, dát to s předstihem do fora. Ten Details mě mrzí, v neděli jsem v brněnské Olympii byl a určitě bych si něco koupil na vánoce, bohužel na fóru jsem pár dnů nebyl.

Snad do vánoc ještě něco příjde, ovšem při pohledu do pěněženky doufám, že dovozci budou štědří a sleva bude alespoň 50% ;) .

P.S. asi budu muset prodat mé nové Revue a Mida All dial chronometer, ach jo.

Odkaz ke komentáři

Já jsem byl s manželkou v sobotu v Praze, že už si konečně nějaké automaty vyberu a před hodinářstvím Na poříčí (tam co mají Buran a spol) nás oslovil jeden HODNÝ člověk, jestli sháníme hodinky, že mají v Details 25% slevu. Jestli to je někdo z tohoto fóra, moc dík!! Vybral jsem si Certina DS Podium Automatic.

Jsou to moje první automaty, tak se s nima ještě pořád mazlim....

Ještě jednou dík neznámému za radu.

Winerob :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Já jsem dopadl smutně. Zakoupil jsem Marriane, jako záminku jí věnoval přítelkyni aby měla co číst, když je na nemocenské. Ale pak jsem od přítelkyně chytil tu chřipku či co a v sobotu a neděli mi bylo tak mizerně, že jsem neměl ani pomyšlení chodit z baráku. Takže žádné nové hodinky.

Upraveno uživatelem Olda
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...