Markoo Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Caute!Treba mi nove hodinky, predosle wave ceptor-y ma bavili, a tak rozmyslam nad CASIO LCW-M300D-1AJF. Otazka pre mna ostava uz len jedna: je vporiadku kupit ich z amazonu?Stoja tam skoro o 100e menej ako tu v obchode/eshope. http://www.amazon.com/gp/product/B0036DDEJC/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AKG67D5LU2I5L Ak s nimi niekto mate skusenost, rad si pocuvnem vase nazory Vdaka za komenty!
vladacr Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 (upraveno) Proč by to nemělo být v pořádku? Jen pozor na to, že třeba německý Amazon neposílá do Čech a nejspíš ani na Slovensko. To se ale dá vyřešit založením německé adresy pomocí mailboxde.cz, odkud ti za rozumný poplatek zboží pošlou domů. Já v neděli v noci objednal hodinky, v pondělí zaplatil, v úterý byly v Žitave na mé německé adrese a ve středu po poledni jsem je měl doma. Žádné další poplatky, dvouletá záruka. Pokud koupíš na US Amazonu, budeš platit DPH. Sent from my MI 3W using Tapatalk Upraveno 14. srpna 2015 uživatelem vladacr
farkyostrava Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 odkaz mi pise ze to poslou az do Ostravy. Takze v pohode. Taky jsem bral z Amazonu hodky bylo to rychle a garancni karticka byla vyplnena nejakym nemeckym hodinarstvim. No problemo.
Frostie Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Proč by to nemělo být v pořádku? Jen pozor na to, že třeba německý Amazon neposílá do Čech a nejspíš ani na Slovensko. To se ale dá vyřešit založením německé adresy pomocí mailboxde.cz, odkud ti za rozumný poplatek zboží pošlou domů. Já v neděli v noci objednal hodinky, v pondělí zaplatil, v úterý byly v Žitave na mé německé adrese a ve středu po poledni jsem je měl doma. Žádné další poplatky, dvouletá záruka. Pokud koupíš na US Amazonu, budeš platit DPH. Sent from my MI 3W using TapatalkNěmecký Amazon samozřejmě do CR/SR posílá téměř vždy, je tam ovšem rozdíl v poštovném, v některých případech je to po D frei... Caute!Treba mi nove hodinky, predosle wave ceptor-y ma bavili, a tak rozmyslam nad CASIO LCW-M300D-1AJF. Otazka pre mna ostava uz len jedna: je vporiadku kupit ich z amazonu?Stoja tam skoro o 100e menej ako tu v obchode/eshope. http://www.amazon.com/gp/product/B0036DDEJC/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AKG67D5LU2I5L Ak s nimi niekto mate skusenost, rad si pocuvnem vase nazory Vdaka za komenty!
vladacr Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 (upraveno) Nevím, Kindle, foťák ani telefon mi do Čech neposlali, musel jsem to vždy řešit přes mailboxde.cz. Sent from my MI 3W using Tapatalk Upraveno 14. srpna 2015 uživatelem vladacr
farkyostrava Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 spis si zalezi jak to maj naskladnene. Kdyz u sebe poslou. Kdyz u dodavatele tak zalezi na nem jestli povoli ci ne. Popripade za kolik.
zarkow Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Já bral z německého Amazonu řezací ploter a s doručením nebyl problém, ale asi zaléží jak který prodejce a jak které zboží.
Markoo Odesláno 14. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 no, oni to sem posielaju, to neriesim. ja len, ze preco je to o tolko lacnejsie takto cez amazon..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se