Vit Odesláno 25. května Autor Nahlásit Odesláno 25. května (upraveno) První fotka dýnka, po jedenácti letech už bylo na čase. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. května uživatelem Vit 1
Vit Odesláno 25. května Autor Nahlásit Odesláno 25. května No nevím, zkoušel jsem ten nový AP - SWATCH style, ale zůstanu u náramkových hodinek, bo si připadám jak tělocvikář z osmdesátek, jen ještě nahodit teplákovku s lampasy ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vit Odesláno 26. května Autor Nahlásit Odesláno 26. května Sladké mámení, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
FantasticFabio Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 6 hodinami, Vit napsal: Sladké mámení, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Řekl bych, že Andy je trochu v rauši pan Mikeš by rád svůj klid 1
Vit Odesláno 26. května Autor Nahlásit Odesláno 26. května před 3 minutami, FantasticFabio napsal: Řekl bych, že Andy je trochu v rauši .... Takhle by se distingovaný gentleman neměl nechat vyfotit ... před 3 minutami, FantasticFabio napsal: .....pan Mikeš by rád svůj klid Ukázka distingovaného gentlemana. 1
Vit Odesláno 27. května Autor Nahlásit Odesláno 27. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května před 5 hodinami, Vit napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Copak to je za jídlo ? Hodinky jsem poznal, ale jídlo je mi záhadou….
Vit Odesláno 27. května Autor Nahlásit Odesláno 27. května před 2 minutami, FantasticFabio napsal: Copak to je za jídlo ? Hodinky jsem poznal, ale jídlo je mi záhadou…. Tuňák s čočkou, opečeným chlebem a dva křupaví cvrčci. 1
Vit Odesláno 28. května Autor Nahlásit Odesláno 28. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vit Odesláno 29. května Autor Nahlásit Odesláno 29. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 31. května Autor Nahlásit Odesláno 31. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 1. června Autor Nahlásit Odesláno 1. června . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Před hodinou, Vit napsal: . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Musím opravit svůj postřeh ….. mě osobně k nim jde nejlépe hnědá kůže …. pak černá kůže , pak jejich tah, pak to ostatní a nakonec oranžová guma…. 1
Vit Odesláno 2. června Autor Nahlásit Odesláno 2. června (upraveno) V 1. 6. 2026 v 8:33, FantasticFabio napsal: Musím opravit svůj postřeh ….. mě osobně k nim jde nejlépe hnědá kůže …. pak černá kůže , pak jejich tah, pak to ostatní a nakonec oranžová guma…. A kam bys zařadil měkoučkého tlouštíka? viz: https://www.nosime-hodinky.cz/campagnolo-bolzano-mekoucky-tloustik/ Já to mám i podle nálady a samozřejmě podle okolností (v horku se kůži vyhýbám). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. června uživatelem Vit 1
FantasticFabio Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 4 minutami, Vit napsal: Já to mám i podle nálady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ať tak , či tak ….. jsou to moc hezký hodinky …. Škoda, že se Orienti nevyřádili víc na zdobení …. Když už dají průhledný dýnko. To by mě zajímalo, jestli by jim to Seiko odsouhlasilo….. 1
Vit Odesláno 3. června Autor Nahlásit Odesláno 3. června . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 4. června Autor Nahlásit Odesláno 4. června . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 5. června Autor Nahlásit Odesláno 5. června . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vit Odesláno 6. června Autor Nahlásit Odesláno 6. června . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června V 2. 6. 2026 v 8:40, Vit napsal: A kam bys zařadil měkoučkého tlouštíka? viz: https://www.nosime-hodinky.cz/campagnolo-bolzano-mekoucky-tloustik/ Já to mám i podle nálady a samozřejmě podle okolností (v horku se kůži vyhýbám). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Až teď sem se dostal k měkoučkému tlouštíkovi …..řemen je to moc pěkný ve všech barvách , tento typ se mi hodí na cestovatelské ( viz tvoje WT ) tak na hodinky dobrodružného rázu … a pilotky …. Na oblekovky jistě né pro svojí tloušťku …..na potápky taky né, u sportovnějších hodinek bych také váhal …. Ovšem na letecký chronograf by to byla jasná volba …. Jinak to bylo moc hezké čtení o řemenu a jeho rodokmenu ….. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se