Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Abych na spodní straně zápěstí vsunul ukazováček

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Conrad napsal:

Conrade, tak jsem si je hned nasadil a vyzkousel :thumbsup_anim: . A funguje to. Ukazovacek se vleze a hodinky i tah sedi na ruce paradne.

Odesláno
  Conrad napsal:

Kuzi zatim nemam a kaucuk i kov nosim tak aby netlacili sedi nad kustkama a samy neprepadnou, ale mohu si je dat do polohy mezi kustkama a dlani a kradkodobe si je tam davam obvzlast je li takove vedro jako dnes.

Asi tedy stejne jak Conrad.

Odesláno (upraveno)
  Conrad napsal:

Mám to přesně stejně.

Toto je pro mě nejpohodlnější tak abych mohl ohýbat zápěstí a hodinky "netáhly"

Nejpohodlnější hodinky co jsem měl kdy na ruce jsou pro mě G-Shocky.

Ode dneška G9200 "Riseman - G Rescue" - láska na první pohled a dotek :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem tomsoyer
Odesláno

Jako většina kůži napevno, tah na volno, ale tak, že se hodinky nikdy neotočí ciferníkem dolů.

Teď mám ovšem problém. Po delším nošení oblekovek jsem přešel na tah a mám na ruce neopálené místo. Jak tohle řešíte? Samoopalovací krém od přítelkyně? ;o)

Odesláno
  Red Dwarf napsal:
Jako většina kůži napevno, tah na volno, ale tak, že se hodinky nikdy neotočí ciferníkem dolů.

Teď mám ovšem problém. Po delším nošení oblekovek jsem přešel na tah a mám na ruce neopálené místo. Jak tohle řešíte? Samoopalovací krém od přítelkyně? ;o)

TOHLE řešit je chlapa nedůstojno ;o)

Odesláno

Osobně se snažím nastavit tah tak, aby se hodinky samovolně nepřetáčely přes zápěstí. Z toho jsem například při jízdě v autě na mrtvici. Problém ovšem je ten, že dochází k drobným změnám v obvodu zápěstí zima / léto (případně výlet do teplých krajin). Pokud tah dovoluje jemné doladění délky je to asi OK, jinak z toho může být noční můra.

Odesláno
  tomsoyer napsal:
Ode dneška G9200 "Riseman - G Rescue" - láska na první pohled a dotek :thumbsup_anim:

OT-gratuluju a koukej se s nimi pochlubit v příslušném,G-čkovém vlákně.......MIRO jsou jedny z nej......:)

Odesláno

Silikon napevno,tah tiez,ale nejake 3mm tam pridam asi (ked je zapastie otlacene jemne uz to asi nie je ono ,ze ?- v zime to bolo OK). Vravi sa, ze prst by sa mal zmestit medzi tah a zapastie.

post-1780-1246603983.jpg

Odesláno

jako Conrad. a taky cifernikem nahoru, jako nekteri ostatni zde B)

a taky musim rict, ze v posledni dobe preferuji spony - orig. silikon na diverskach jsem vymenil za gumu/sponu od modeny. proste mi vyhovuje ta jednoducha manipulace - vjedu rukou do hodinek (chapeme se, ne?), zapnu sponu, hotovo. zadne hledani dirky. navic se tah se sponou (kov i guma) da seridit precizneji. rozlozeni direk na remenu mi vetsinou naprosto nevyhovuje. az na vyjimky jsou dirky umisteny presne "naopak", nez je potrebuji, tj. vetsinou se vyrobce trefi tak, ze kde bych dirky potreboval presne uprostred, mezi stavajicimi dirkami.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...