Mila2910 Odesláno 23. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Dobrý včer, Chtěl bych poprosit znalce této značky jestli by mi napsal svuj nazor těchto mých hodinek a popřipadě orientáční cenu , chybí vteřinovka jak je vidět a nejdou, předem děkuji za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Milý Mílo, s internetem umíš, najít si orentační cenu je velice jednoduché. Proč to má někdo dělat za tebe?Milý Karlosi,čeká na toho skutečného znalce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Já vím. Tem znalec sem prý chodí kolem půl jedenácté. Dřív nemůže, má toho hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila2910 Odesláno 23. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 servis videly naposledy za Husaka a su prtave jak./ a toto je myšleno jako jak..? že se jako tím stářím zmenšili...? PŘIPADÁ MI JAKO že máš vítku k tomu že jsou prtavé ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Já vím. Tem znalec sem prý chodí kolem půl jedenácté. Dřív nemůže, má toho hodně Zadarmo,to se nedivím,že je k roztrhání :-) A kdo je ten vítek , co říká že jsou prťavé ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Chybi vterinovka ... a nejdou? Tak je vyhod a kup si invicty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila2910 Odesláno 23. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 maxíku konečně z tebe vypadlo neco rozumneho:) vidíš že to jde " jen chtít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila2910 Odesláno 23. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Ten slovák Insane mě zatím pobavil , ten vede hodinky jsou prtavý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Ze me dneska vypadly i lepsi veci. Sem by se to hodilo, ale uz jsem to splachnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila2910 Odesláno 23. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 to me u takovýho čubčího syna jako jsi Ty , vubec nepřekvapuje .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 to me u takovýho čubčího syna jako jsi Ty , vubec nepřekvapuje .. Kým dostaneš ban, tak Ti ešte stihnem vyjadriť podporu. Neprijali sme Ťa tu pekne. Zabudli sme, že nikto z neba učený nespadol. Len nás prekvapilo, že takých ako Ty zhadzovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila2910 Odesláno 23. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 nepotřebuji aby me tu nekdo přijal:) chtěl sem jen odpoved, jdnoduchou:) zapomel jsem že jsem na českem serveru:) závist je neomezená to se přece ví bratislavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 A ted si na to kap! Zavidime ti ty hodinky bez vterinovky co nejdou Milo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila2910 Odesláno 23. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 přesně tak , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Myslím že jsi všem potvrdil, že je nejlepší takové příchozí, jako jsi ty, zcela ignorovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila2910 Odesláno 23. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Tento server nestojí za nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila2910 Odesláno 23. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 přesně tak bud ignorovat nebo odpovedet slušně a vystižně k danemu dotazu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Ja si tiež myslím, že Ti tu iba závidia. Mal by si ísť inam. Dobrý server je http://uhrforum.de, tam sú veľmi priateľsky naladení a pozitívne mysliaci ľudia. Samí altruisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila2910 Odesláno 23. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 děkuji za radu pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Jen pro upřesnění,než napíšeš jediný příspěvek na Uhr forum,tak ti musí schválit registraci a poslední dobou si tam moc lidí nepokecalo /nedostali oprávnění být členy fora/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.