Přejít na obsah

Gup glashutte ´sa chronograph calibr64

Mila2910

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý včer, 

Chtěl bych poprosit znalce této značky jestli by mi napsal svuj nazor těchto mých hodinek a popřipadě orientáční cenu , chybí vteřinovka jak je vidět a nejdou, předem děkuji za odpovědi 

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Milý Mílo, s internetem umíš, najít si orentační cenu je velice jednoduché. Proč to má někdo dělat za tebe?

Milý Karlosi,čeká na toho skutečného znalce :-) 

Odesláno

servis videly naposledy za Husaka a su prtave jak./ a toto je myšleno jako jak..? že  se jako tím stářím zmenšili...? :) PŘIPADÁ MI JAKO  že máš vítku k tomu že jsou prtavé :)

Odesláno

Já vím. Tem znalec sem prý chodí kolem půl jedenácté. Dřív nemůže, má toho hodně :)

Zadarmo,to se nedivím,že je k roztrhání :-)  A kdo je ten vítek , co říká že jsou prťavé ? 

Odesláno

to me u takovýho čubčího syna jako jsi Ty , vubec nepřekvapuje .. :)

Kým dostaneš ban, tak Ti ešte stihnem vyjadriť podporu. Neprijali sme Ťa tu pekne. Zabudli sme, že nikto z neba učený nespadol. Len nás prekvapilo, že takých ako Ty zhadzovali.

Odesláno

nepotřebuji aby me tu nekdo přijal:) chtěl sem jen odpoved, jdnoduchou:) zapomel jsem že jsem na českem serveru:) závist je neomezená to se přece ví:) bratislavo 

Odesláno

Jen pro upřesnění,než napíšeš jediný příspěvek na Uhr forum,tak ti musí schválit registraci a poslední dobou si tam moc lidí nepokecalo /nedostali oprávnění být členy fora/.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...