sebestaondrej Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Ahoj, mám v plánu své první automaty. Celkem mne zaujaly tyto Junkersy: http://www.hodinky-damske-panske.cz/junkers-6360-4/a-38099/ Máte s nimi někdo nějakou zkušenost? Předem díky.
kiwik Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Ahoj, také přemýšlím o Junkers hodinkách. Na tomto eshopu je mají podstatně levnější a prý i skladem: http://www.timeup.cz/panske-hodinky/junkers-flatline-6360-4-40-mm/ Za tu cenu, kterou nabízí Tovys, můžeš mít na timeup.cz např. Junkers Bauhaus Mě se líbí tyto - http://www.timeup.cz/panske-hodinky/junkers-spitzbergen-f13-6160-5-titanium/
sebestaondrej Odesláno 26. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Díky za super tip, pokud dostanu alespoň nějaké kladné reference na značku jako takovou, alespoň budu vědět, kde koupit, ta cena je víc než pěkná...
kiwik Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Čekej většinou doporučení na jiné značky. Nikdo ti tu tvůj výběr vyloženě nerozcupuje, ale také nepochválí. Já osobně si myslím, že to jsou za tuto cenu velmi kvalitní hodinky a vůbec bych se jich nebál. Níže je ještě odkaz na junkers eshop. To jen pro představu celého sortimentu Junkers a Zeppelin. https://shop.junkers.de/en/mens-watches/
sebestaondrej Odesláno 26. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Těmi doporučeními myslíš takovou tu klasiku jako Seiko, Hamilton apod.? (samozřejmě cca v dané cenové kategorii)
kiwik Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Přesně tak. Seiko, Hamilton, Laco, Steinhart, atd., ale poněkud dražší. Nebo použité ve zdejší prodejní sekci.
Melly Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Zdar. Hele já měl Junkers quartz s Rondou a naprosto v pohodě. Hodinky jako takový kvalitou a provedením myslím nezklamou, strojky bych si tipnul, že stejně nebudou jejich, tak půjde někde dohledat info zvlášť. A taky jsem je měl z TimeUp.Jestli chceš něco zajímavého a neokoukaného, jdi do nich. Doporučuji nějaký z edice Ju-52 s vlnkovaným ciferníkem.
WRXSTi Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Ahoj, Mám jedny Junkersy a ikdyž se mi kvůli ostatním moc na ruku nedostanou, mám je rád... Provedením jsou trochu humpoláčtější, moje konkrétní mají zvláštní "panda" excentry, ale jinak z té série JU52 se dá vybrat pěkný kousek. Ten tah ve stylu trupu bombardéru je pecka :-)Já je mám osazené klasikou v chronografu - ETA Valjoux 7750 a možná jsou to jedny z nejlevnějších, kde se tento stroj dá najít. Bohužel ale jeho servis stojí v podstatě stejně, jako v mnohonásobně dražších hodinkách od věhlasných značek, které ho také používají (mám ho ve třech hodinkách a dobrý hodinář - nemluvím o oficiálním servisu dané značky - udělá "velký" servis do 5tis).Jinak mám k dispozici ještě jedny Junkersy klasické pilotky (podobné dělá spoustu značek, včetně Laco - taky slušný poměr cena/výkon) opět za "lidovku", ale ty už nemají safír... Takže značku mohu doporučit, jen si správně vybrat model. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Dřív jsem je zvažoval, hlavně kvůli designu. Jsou zajímavé a netuctové.Dnes bych řekl, že to je v podstatě noname hodinářská značka, která parazituje na WWII letadlech Junkers. Ale stylově lepší než Casio, tak proč ne? Otázka, za jakou cenu... Zeppelin je "značkově" ještě větší tragédie. Koneckonců, už jsem viděl i hodinky Messerschmidt...
USER47 Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 (upraveno) Zeppelin je "značkově" ještě větší tragédie...Zeppelin a Junkers dělá stejná firma - německej Pointtec. Jinak souhlasím v tom, že se přiživujou na jménech, se kterejma nemaj nic společnýho. Hodinky ale nedělaj úplně zoufalý, z toho co jsem měl možnost vidět naživo. Upraveno 4. září 2015 uživatelem USER47
gathis Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Junkers jsem před pár měsíci pořídil jako první automaty, zítra za světla zkusím udělat pár obrázků, zatím dávám link https://shop.junkers.de/junkers-6152-2-cockpit-ju-52.html zpracování můžu porovnat s quartz tissot a musím říct, že tissot mi přijdou v detailech kvalitnější... nejvíc je to znát např. na hraně ručiček, část ručičky je u Junkers z boku stříbrná, část bílá... není to tak hrozné a je to znát pouze při detailním pohledu, ale ta ručička prostě není v celé délce stejná... líbí se mi lumi, po přechodu ze slunce např. do tmavé chodby silně modře září, po čase bez nasvícení se mění barva do zelené... nedokážu porovnat s vyhlášenými seiky, ale čas je zřetelně čitelný celou noc... jinak je v nich Citizen/Miyota 821A, s přesností ca. +12 sec / den nemám problém a neřeším... celkově spokojenost, vzhledem k ceně mi přijdou jako dobrá volba... tedy pokud se smíříš s tím, že přes optimistické tvrzení na ciferníku "since 1895" má značka pouze krátkou hodinářskou historii .... každopádně už pomalu začínám koukat po potápkách na příští léto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se