TomasPulda Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Netušíte, jakou hodnotu mají tyto Primky? Mám k nim i originální krabičku a hodinky nebyly nikdy nošeny, tudíž jsou v perfektním stavu (totéž platí o originálním koženém řemínku). Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem TomasPulda
Karlos Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Jak pro koho.Pro někoho žádnou, pro někoho možná velkou. Asi by ses tedy měl ptát třeba takto: Jak najít někoho, pro koho mají velkou hodnotu.Odpověď: Těžko říct
TomasPulda Odesláno 26. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Možná jsem se špatně vyjádřil. Nemám v úmyslu je prodat. Spíš mě zajímalo, za jakou cenu se běžně tak přibližně prodávají, abych věděl, co to vlastně doma mám :-)
Karlos Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 I to je težký. Navíc je celkem nešťastný ptát se na ceny něčeho lidí, kteří se o to sami zajímají. Takoví lidé logicky nemají žádný zájem sami sobě nastavovat nějaké ceny. To by přece byli hloupí a až by pak sami něco sháněli, tak by na to doplatili. Mrkni se na aukro do ukončených aukcí, tam se primek prodávají mraky. Jistě najdeš něco podobného.
bohus76 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Možná jsem se špatně vyjádřil. Nemám v úmyslu je prodat. Spíš mě zajímalo, za jakou cenu se běžně tak přibližně prodávají, abych věděl, co to vlastně doma mám :-)Vždy je to záležitost nabídka x poptávka ,nějakou tisícovku to bude.
villain83 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Ja bych spis rekl stovky,ale to neni podstatny...
straspol Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Ja bych spis rekl stovky,ale to neni podstatny...Mám stejný názor.
Berys Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Jsou celkem v poho, já bych je bral !
straspol Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Jsou celkem v poho, já bych je bral !No tak mu zkus napsat SZ, že je chceš, navrhni mu nějakou cenu, a třeba Ti je prodá..?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se