Karloss Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2007 Filipes napsal: !POZOR POZOR! ve Slovanském domě opravdu mají tyhle, cena 6.300,- , ale dojem z nich mám rozpačitý, podle mě jedny z mála hodinek co vypadají na fotce líp než ve skutečnosti. Netvrdím že jsou ošklivé, ale doporučuji před objednáním vidět naživo...mě zklamaly. Taky jsem se tam na ně byl mrknout a sdílím tvůj názor..na živo prostě nic moc. Přišly mi takový dost obyčejný..až trochu nudný. Myslím, že kdyby měly jen trochu zajímavější lunetu, tak jsou super. Jinak co mě naopak mile překvapilo byla jejich velikost, která se nezdála být (pro moje malé zápěstí) zas až tak hrozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2007 Poslušně hlásím, že jsem oba typy dnes viděl i v Koscomu - jedny za 5900, druhé za 6290. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 Zdravím ve spolek...dnes jsem navštívil prodejnu Koscom kde jsou ty poslední s koženým páskem za 5950,- Na živo vypadají úžasně...úplně nejlíp na tmavé podložce...jelikož nosím Suunta tak velikost je ideální (seika jsou o kapánek menší). Toš dal jsem je na ruku, chvíli s ní obdivně kroutil a nechal si zabalit ty Suunta - do krabičky od Seiko ) našel jsem je na netu a hrozně se mi líbily...v obchodě jsem neodolal a myslím že jsem udělal dobře...jsou stále krásnější...až se dokochám udělám živé fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 koscom je oficiální prodejce...dovozce je Altro s.r.o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se