Přejít na obsah

Mikrovlnka - opravit nebo vyhodit?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

To si takhle chci ohřát zbytek "číny" a ono nic. Přitom časomíra funguje, displej taky, světlo svítí, talíř se točí, větrák fouká, dokonce i pracuje přihřívání grilem. Jen ty mikrovlny jaksi nevlní.

Otázka na odborníky. Má to cenu opravovat nebo rovnou koupit novou?

post-147-0-67344000-1440951990_thumb.jpg

Odesláno

Novou troubu koupíš za 1500, tak si to spočítej - vézt do do servisu, čekat, platit servis, jet zas pro to.

Postav to k popelnicím a objednej novou.

Odesláno

V posledních letech nedávám opravovat už téměř nic.Když si vezmu co oprava stojí,tak se to prostě nevyplatí.

"V podstatě v současné době řeším pouze věci v záruce a běžnou údržbu auta + hodinek :)"

Odesláno

Doporucuji pouzivat jako hromadny vrtič pro 25 ks hodinek! V chromu, zkus nabidnout na foru jako nic, coby neslo rozleštit:)

Jako na potvoru to samozřejmě sepne až bude plná hodinek. To bude cvrkot :lol2: :lol2: :lol2:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Dík za rady, zejména Hasič nezklamal. :D   Jdu hledat pojistku.

Odesláno (upraveno)

Poistka je to 1%, ale zvyčajne po čase znova odchádza. Pozor - ide tam vysokonapäťová.

PS: mondeo2 ma zasa predbehol...

Upraveno uživatelem relativ
Odesláno (upraveno)

Jestli se do toho chceš pustit, koukni na ebastlirnu nebo svetelektro, dost se to tam řeší. U mikrovlnky odchází pojistka, vysokonapěťová dioda, kondenzátor, magnetron nebo trafo. Víc tam toho není, pokud nepočítám časovač, displej apod. A pozor při zkoušení. Na trafu je tvrdých 2200 V. Nekope, ale zabíjí okamžitě. Druhý pokus není.

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

Dík za rady, zejména Hasič nezklamal. :D   Jdu hledat pojistku.

Zivot mne naucil vyuzit vsechno. Nejvice jsem pysny, jak jsem resil ten filtr na co2 na apollu 13! I to zfilmovali amici. :)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

hehehe....

no ved!

je to krasny stroj - urob z toho Bluray player alebo....

dnes uz vsetko vidime len v lacnom plaste!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...