Benelli_2000 Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 Čím více času trávím tady, tím těžší je pro mě si vybrat ty správné hodinky. Už, už jsem do něčeho chtěl jít a hned jsem objevil lepší a tak dále a znovu a znovu. Nejvíc mě vždy dožere, když se mi něco zalíbí a i cena je přiměřená a pak zjistím, že se jedná o "podivnou" Čínu. Kdy to už skončí a budu mít nové hodinky? Tímhle tempem asi nikdy :-( Sorry, ale musel jsem si postěžovat. :-)
falkkon Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 Lepší bude začít s čímkoliv a pak kupovat lepší a lepší jako všichni zoufalci tady!
Jeremy Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 Přesně tak - já jsem třeba začal s replikou (ano - teď už se stydím, ale zase jsem si tu etapu prošel a už jí nebudu opakovat).
In Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 Ano nákup v limitu a hned znovu limit pro další nákup. Přesně takto začíná cesta do pekel s chromagem. Na druhé straně členové fóra posilují ekonomiku vyspělých zemí, někdy i českou (sice se dost vyhýbají českým prodejcům, ale co se dá dělat) a hlavně pomáhají boji proti asijské hodinářské expanzi s výjimkou Japonska. B ý t č l e n e m f ó r a je v l a s t n ě z á s l u ž n é!!!!!!!
steel Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 dej si jeden limit pro zacatek napr. 800 euro zajdi na chrono 24 a vyber :-)
falkkon Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 já si udělal limit tak že dělám watchwinder s boxem na osmery hodinky,z toho 3x automat!
steel Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 to jsou dlouhodobé cíle :-) tady se bavime o prvnim pocinu
Jeremy Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 První nákup hodinek je jako první slečna - ber ty nejhezčí, na které dosáhneš a nepočítej s tím, že ti vydrží na celý život. :cool: :cool: :cool:
Návštěvník vasco Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 hm, taky sem si řikal, naplnim natřásadlo (6+4) a nechám toho...ale nenechám...potřebuju další bedýnku, ještě že mám za chvíli narozeniny :-))
Jezek Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Odesláno 21. března 2006 Jeremy to trefil presne :D !!! Presne tak se snazim ted postupovat.I kdyz stavy,co ma Benelli,mi nejsou cizi,zatnu se,mrknu na ucet,podruhe mrknu na ucet,no a je to jasny.
Benelli_2000 Odesláno 21. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2006 Kdyby to bylo tak snadné... Limit mám max. 14,000,- (sem přeci jen student), ale i v tomhle limitu je těch hodinek hooodně. :-( Fakt nevím, nevím... Asi sem budu muset přestat chodit... blbost, je to moc návykový, to by mi dlouho nevydrželo.
Jeremy Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Odesláno 21. března 2006 Za 14 tisíc se dají sehnat velmi slušné hodinky - třeba moje Breitling Shark stály taky tak nějak..
steel Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Odesláno 21. března 2006 14 tisic je hezkej limit - mrkni na chrono24 nebo na chronomaster.co.uk
Benelli_2000 Odesláno 21. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2006 THX za rady. Už na to koukám. Mé další limity, krom oněch stropních 14000,- jsou: Automaty Průhled na strojek !
steel Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Odesláno 21. března 2006 pruhled na strojek ? bude tam nejaka ne mnoho upravena eta a na to se koukat neda :-), to mi prijde zbytecny omezeni, pokud by jsi mel nejaky specilani strojek napr. lemania, nebo hodne upravenou etu, pruhledy na strojek ma napr. tutima nebo stowa a prijde mi to fakt blby, zbytecne se tim omezujes, ale to tvuj boj
Benelli_2000 Odesláno 21. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2006 pruhled na strojek ? bude tam nejaka ne mnoho upravena eta a na to se koukat neda :-), to mi prijde zbytecny omezeni, pokud by jsi mel nejaky specilani strojek napr. lemania, nebo hodne upravenou etu, pruhledy na strojek ma napr. tutima nebo stowa a prijde mi to fakt blby, zbytecne se tim omezujes, ale to tvuj boj Teď myslíš průhled skrz dýnko, nebo skrz ciferník? Celkem se mi líbí Tissot LeLocle a Rotary Automaty - ty mě navíc dostaly tím, že hodinky jdou otočit ciferníkem dolů a člověka tak "neotravuje" čas...
Benelli_2000 Odesláno 21. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2006 myslim pruhled skrz dynko Když já si nemůžu pomoct - mě se líbí ty ozubený kolečka a ostatní mikro věcičky, který to celý dávaj do chodu Prostě když automaty, tak ať se na ten stroječek můžu podívat. Také mne zaujaly zde nabízené Archimede Arcadia. No a kdyby mi nešlo o to abych viděl strojek taky bych šel do těchto Tissotů. Asi bych naštval otce, kterej je má a pak bychom si je pletli
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se