Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Máte někdo zkušenost s tímto servisem?

Hodinářský servis Hibernia

1.PATRO

U libeňského pivovaru 10

180 20 Praha 8

tel. : +420 284 829 163 e-mail: servis@hibernia.cz

Nové Longiny chronograf master collection mě dělají cca 12 sec za den zvažuji zda je tam nechat seřídit, nebo zda je nějakou / jakou?/ dobu nosit, než si sednou díky za názor.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Četl jsem to,jen jsem ovlivněn tím, že Orisy i Omegy šly od počátku s přesností cca 1- 2 sec za den

Odesláno (upraveno)

Takže první / a doufám že na dlouhou dobu poslední/ zkušenost pánbůh zaplať dobrá.Neudělali seřízení sice na počkání, jak původně slibovali ale do druhého dne, jednámí vstřícné, upozornění na zakázku že je hotova přes mobil, přesnost nyní za 24 hod 1 sec. není co vytknout.Jen mě mírně rozhodili že u hodinek týden nošených napsali do přijímacího listu nošené mírně poškrábané, ale to prý píší u všech.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

S Hiberniou mám aj ja dobré skúsenosti. Nechal som tam svoje Longines - quarz, lebo meskali a o par dni mi volali ze bol vadny strojcek a ze ho kompletne vymenili. Dokonca ma to nestalo nic a to som ich kupoval na ebayi, takze som mal iba nejake potvrdenie mailom o dni kedy som ich kupoval. Oni to v pohode akceptovali. Takze spokojnost :speak_cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...