Tomasek Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Můj nejnovější přírůstek. Nevidí se tak často, proto je dávám do této sekce. Hodinky jsou plně funkční a v podstatě nenošené. Navíc číselník je atypický, odlišný od "standardního" hnědého s pruhy. Náramek originál Kovotex Trenčín. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xmenm05 Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Slint slint ... no, 97 bych si taky dal říct ... kam se na ně chodí? Blahopřeju k nádhernému kousku, podle fotke je v perfektní kondici, radost pohledět ...
docent_tecka Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 tak do techto primek jsem jeste nejak "psychicky a esteticky" nedorostl, ale musim uznat, ze takto zachovaly kousek je fakt nadherny! gratuluju ke "koristi" :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Hanba! Jaktože jsi je sehnal a já ne!!! Krásný kousek.
odklizec Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Pridavam se ke gratulaci. Pocitam, ze i Prim by zaslzel
rmx Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 " Valim voči ", druhej živej exemplář, BLAHOPŘEJU
Prokop Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Pěkný kousek. Gratuluji. Od srdce ho přeji novému majiteli. Co se týče ELTONu, tak ten již má svůj exemplář ve firemním muzeu. Získali jsme ho od jednoho zpřízněného sběratele, takže slzet nebudu.
chaver Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 (upraveno) Co se týče ELTONu, tak ten již má svůj exemplář ve firemním muzeu. Získali jsme ho od jednoho zpřízněného sběratele, takže slzet nebudu. Ví se, kolik hodinek s tímto kalibrem bylo vyrobeno? Zkoušel jsem něco vyhledávat, ale kulové, které jsem vyhledal, je velké. Měl jsem v ruce několikery hodinky s kalibrem 96 (jedny mi zrovna tikají na zápěstí), dokonce se mi poštěstil i kalibr 69, ale existující 97 jsem viděl jen dvakrát a to ještě jen na obrázku: hodinky, které kdysi prodával popshop, a tyto. Byly s výrobou problémy nebo nebyl zájem mezi lidmi (vzhled, vysoká cena, "legračně" působící PON, ÚTE...)? Přitom televizí 96 je hodně, takže vzhled myslím asi nebude hlavní důvod. Btw, kolik tehdy stály? A samozřejmě: krásný úlovek! edit: nebo si všichni původní majitelé uvědomují, jaká je to rarita, a nedají a nedají... jenže rarita je to mimo jiné právě proto, že nejsou na trhu. Upraveno 26. října 2007 uživatelem chaver
accutron Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 Ví se, kolik hodinek s tímto kalibrem bylo vyrobeno? Zkoušel jsem něco vyhledávat, ale kulové, které jsem vyhledal, je velké. Měl jsem v ruce několikery hodinky s kalibrem 96 (jedny mi zrovna tikají na zápěstí), dokonce se mi poštěstil i kalibr 69, ale existující 97 jsem viděl jen dvakrát a to ještě jen na obrázku: hodinky, které kdysi prodával popshop, a tyto. Byly s výrobou problémy nebo nebyl zájem mezi lidmi (vzhled, vysoká cena, "legračně" působící PON, ÚTE...)? Přitom televizí 96 je hodně, takže vzhled myslím asi nebude hlavní důvod. Btw, kolik tehdy stály? A samozřejmě: krásný úlovek! edit: nebo si všichni původní majitelé uvědomují, jaká je to rarita, a nedají a nedají... jenže rarita je to mimo jiné právě proto, že nejsou na trhu. Vyrobeno jich bylo pouze několik stovek kusů. Nemontovaly se ale na klasické montáži, ale dohromady je dávaly ve vývojové dílně společně s repasážníky, neboť dvojdatum měl své "mouchy". To byl pravděpodobně i důvod proč se v jejich výrobě dále nepokračovalo. Jedny Prim kal.97 bych měl na prodej. Provedení stejné jako kdysi prodával POPSHOP. Cena je o 10% nižší než měl on. Pokud bude mít někdo zájem mohu poslat obrázky.
accutron Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 Vyrobeno jich bylo pouze několik stovek kusů. Nemontovaly se ale na klasické montáži, nýbrž je dávaly dohromady ve vývojové dílně společně s repasážníky, neboť dvojdatum měl své "mouchy". To byl pravděpodobně i důvod proč se v jejich výrobě dále nepokračovalo. Jedny Prim kal.97 bych měl na prodej. Provedení stejné jako kdysi prodával POPSHOP. Cena je o 10% nižší než měl on. Pokud bude mít někdo zájem mohu poslat obrázky.
chaver Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Vyrobeno jich bylo pouze několik stovek kusů... Jedny Prim kal.97 bych měl na prodej... Dík za informaci i nabídku, ale je to na mě moc, hlavně v tento čas.
accutron Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Dík za informaci i nabídku, ale je to na mě moc, hlavně v tento čas. Žádný problém . K prodeji mne nic netlačí a tak mi nezáleží příliš na čase. Třeba někdy příště.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se