Jan Honza Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Zdravím místní uživatele, za cca 2 týdny zpět mi kamarád ukázal toto fórum a od té doby jsem zde skoro každý den. Doposud jsem měl hodinky Invicta a nyní nosím Citizen Eco-drive. Teď bych si rád pořídil nějaké oblekové hodinky, resp hodinky na každodenní nošení, které by mohli být i k obleku. Rád bych se vešel do cenny cca 10 tis. Pročítal jsem zde mnoho diskuzí, ale podobné témata lidi poptávali spíše hodinky na menší ruku. Já mám obvod zápěstí 19,5 -20cm. a velkou ruku, tzn. chci aby tam hodinky vynikli. Co bych si tedy představoval: Rozměr - min 42mm (výjimečně méně)Automaty,hodinky každodenní nošení, které půjdou vzít i k oblekupreferuji safírové sklo, ale není podmínkycena cca do 10 tisdatumka anona hodinkách se mi líbí i subciferníky Na kamarádovi jsem viděl hodiny PRIM W01P.10696, ty se mi hodně líbili, ale bylo mi vysvětleno, jak to se značkou nyní je, tj. ty jsem pustil k vodě.Ale klidně něco takového. BYl jsem odkázán na značku Steinhart , např: Nav B-Uhr 47 ST1 Premium,ale ty jsou již mimo mé cenové možnosti- hezké jsou i CERTINA DS PODIUM. Zatím ale spíše tápu a hledám. Uvažuji jak o koupi nových, tak nějakých ve výborném stavu zde na fóru. Budu velmi rád za vaše doporučení a tipy.Díky všem, kteří mě nasměrují. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 (upraveno) Steinhart v provedení Premium jsou mimo Tvůj finanční limit. Automaty s Eta 2824 jsou zde: http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-uhr-ii-44-mm-automatic Vyrábí se ve verzi 44 i 47 mm. Jinak za sebe mohu, jako vždy doporučit. Upraveno 13. září 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Podobný rébus řeším taktéž. Oblekovky jsou většinou 38-40cm. Což ale kvůli manžetě košile je vlastně logické. V ceně kolem 10k to jsou většinou quartzové. Moc hezký jsou Archimede ale ty jsou 15k a plastové sklo, ale zase průměr 39. Jinak ty sportovní pilotky shora bych k obleku nevzal, ale to je asi věc každého soudruha. Rád vyslechnu typy dalších. Mám však jedno omezení a to jsou Seika, Orienty Cítizeny apod...., takže tím se výběr v mém případě zužuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se