Duke650 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 (upraveno) Třeba se to někomu bude hoditmalé srovnáníHaibike Sduro Allmtn 5.0 s motorem Yamahavs.Specialized Turbo Levo FSR 6Fattie v základní verzi (vidle RS Revelation, tlumič Fox, brzdy SRAM DB5, řazení SRAM NX) s motorem Brose... dojezdjsem měl o cca 15% delší s Haibike, ale to může být důsledek laborování s tuningem pohonu v aplikaci Mission Controlale Spešl se dá pořídit se silnější baterií (já testoval základní verzi kde je slabší baterka), takže by se to asi srovnalo hlučnostBrose utopený ve Spešlu za jízdy téměř neslyším (nevím jak to vnímá okolí), Yamaha o dost hlasitější podpora šlapáníani u jednoho kola jsem neměl pocit, že bych potřeboval silnější "doping". Většinou jsem jezdil v režimu standard, chvílemi eco. Ani jednou jsem neměl potřebu zkusit režim turboLepší pocit jsem měl na spešlu, méně překotný nástup výkonu při prvním šlápnutí uživatelský komfortLevo nemá displej a nechtěl jsem na řidítkách vozit mobil s aplikací Mission Control, takže okamžitý přehled o dojezdu, spotřebě, podpoře šlapání, přepínání eco/standard/turbo atd. byl lépe ošetřený na displeji Yamaha jízdní komfortHaibike sice o něco větší nominální zdvihy, ale Levo citelně lépe odladěné pružení/tlumení. Hodně dělají 3-palcové pláště, při správném nahuštění dělají z kola tank, který projede všechny kořeny, šutry, díry, balvany s pocitem sucha a bezpečí :-) designSpešl vede o dva parníky :-) ale to je samosebou subjektivní geometrieobě kola ve velikosti L, Haibike pocitově velmi krátký, divný. Levo sedl jako p.del na nočník, ergonomie čupr cenaHaibike o dost levnější (cca 72 t. vs cca 112 t.) co bych si koupilmomentálně ani jednoho z kandidátů. Počkám si na novější generaci Levo :-) Upraveno 10. září 2017 uživatelem Duke650
brett Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Odesláno 14. října 2017 (upraveno) Od včerejška sedlám Head 29 Preston ve velikosti rámu 17" a kol 29" a říkám si, že jsem si elektrokolo měl pořídit už dávno ....Člověk přece nemusí za každou cenu vypustit duši, když má nazpátek domů šlapat 1,5 km do prudkého kopce... Specifikace Head Preston 2017Popis produktuHmotnost 20,5 kgRočník 2017RámAlu 6061 HTMotorBosch - Drive Unit CX Perfromance (Max output: 500W; Nominal output:250W)BaterieBosch - PowerPack 500Performance (Capacity: 500Wh [36V; 13,4Ah])VidliceRock Shox - Recon SA, HH15, travel 100 + PoplocZdvih vidlice (mm) 100BrzdyShimano - Deore M506ŘazeníShimano - Deore SLM610 1x10PřehazovačkaShimano - XT RDM781Počet rychlostí 10KlikyMiranda - DeltaKazetaShimano - HG50 11-36Přední nábojShimano - Deore HBM618, HH12Zadní nábojShimano - Deore FHM618RáfkyTop DiscPláštěSchwalbe - Smart Sam 2,25ŘídítkaKalloy - HB-RB12PředstavecKalloy - AS-007Hlavové složeníRitchey - Pro LogicSedlovkaKalloy - SP-620SedloVeloPedályVP - 197Barva green matt edit: připojeno foto Upraveno 14. října 2017 uživatelem brett
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se