šíma Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 (upraveno) Tohle jsem někde vyštrachal, může se hodit... Sorry, pokoušel jsem připojit soubor z Excelu, ale nějak to nejde. Šlo o seznam všech dostupných mecha a auto strojků. Upraveno 26. září 2007 uživatelem šíma
Patrik Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Tohle jsem někde vyštrachal, může se hodit... Sorry, pokoušel jsem připojit soubor z Excelu, ale nějak to nejde. Šlo o seznam všech dostupných mecha a auto strojků. Vím, že je to barbarství a možná až svatokrádež , ale co takhle ten Excel hodit do nějakého obrázku (eventuelně více)?
N4M Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Tohle jsem někde vyštrachal, může se hodit... Sorry, pokoušel jsem připojit soubor z Excelu, ale nějak to nejde. Šlo o seznam všech dostupných mecha a auto strojků. Zkoušej to dál! Nebo to hoď někam na web a sem šoupni odkaz - jen si to nenech pro sebe.
uns Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Vím, že je to barbarství a možná až svatokrádež , ale co takhle ten Excel hodit do nějakého obrázku (eventuelně více)? tak to naozaj nie je dobrý nápad...
šíma Odesláno 29. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2007 Tak tady je ten odkaz. Jsou tam všechny (nejen) automatické strojky a jejich základní parametry a rozměry. Nebo přes www.zenowatchbasel.ch a v některých kategoriích u některých typů je odkaz na MOVEMENT. http://www.zeno-watch.ch/en/watches.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se