Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tento víkend jsem jím dal trochu zabrat" Včera byli se mnou 2 hodiny v bazéně - tobogán, výřivka, sauna, nebál jsem se toho, jelikož 100m mám seika a tyto (tvrdé testy) přežily také bez újmy a stáli o 15 T. méně. Ze včerejška na dnešek jsem je nechal na balkoně, ráno mi ukázali -6 C. Odchylka přesného času byla - 2s, asi jim moc teplo nebylo:) Z mé strany zatím spokojenost. Hodinky jdou velmi spolehlivě, uvidíme jak v březnu v Itálii" Tam teprve dostanou co proto.

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Vlastimil7664 napsal:
Tento víkend jsem jím dal trochu zabrat" Včera byli se mnou 2 hodiny v bazéně - tobogán, výřivka, sauna, nebál jsem se toho, jelikož 100m mám seika a tyto (tvrdé testy) přežily také bez újmy a stáli o 15 T. méně. Ze včerejška na dnešek jsem je nechal na balkoně, ráno mi ukázali -6 C. Odchylka přesného času byla - 2s, asi jim moc teplo nebylo:) Z mé strany zatím spokojenost. Hodinky jdou velmi spolehlivě, uvidíme jak v březnu v Itálii" Tam teprve dostanou co proto.

Ako tak citam tak ich nesetris.Sauna,kupacka...dokonca si ich na noc vyhodil spat na balkon.....tak to by som nespravil ani svojmu psovy :sad01_anim:

Nme odpisali y fi.kde som si ich objednal,ze budu asi za dva tyzdne.

Len ich pekne testuj,ved su este v zaruke

• po měsících...
Odesláno
  Vlastimil7664 napsal:
Prý poslední hezký dny, tak něco málo pro příznivce T-Touch Expert O8"

Zdravim ve spolek pánové,

možná jsem puntíčkář ale nikde jsem nenašel zda tyto povedené hodinky zobrazují také název dne..?

Tato maličkost pro mne má při výběru hodinek naprosto zásadní význam.

děkuji

Odesláno

Myslím, že je tam použito kapacitní snímání jako u iPhone.

Kapacitní dotyková technologie (capacitive technology). Kapacitní dotykový panel je pokryt materiálem, který přenáší elektrické napětí. Jakmile se panelu dotknete, malé množství elektrického napětí je v bodě kontaktu zaznamenáno. Obvody umístěné v každém rohu dotykové plochy měří napětí a posílají informace do kontroleru k dalšímu zpracování. Kontroler zaznamená odchylku v napětí na ose Y a na ose X a vyhodnotí bod dotyku. Kapacitní dotyková vrstva může být aktivována pouze prstem. Je však velice přesná a její funkčnost není závislá na prachu, mastnotě apod. Výhody: Vysoká odolnost, vysoké rozlišení, vysoká světelná propustnost, nezávislost funkčnosti na prachu či mastnotě. Nevýhody: Může být ovládána jen prstem.

Podrobnosti tady:

http://www.vekobs.cz/

>> Jak pracují dotykové panely?

kapacitní technologie

Odesláno
  Bredly napsal:

Kapacitní dotyková technologie (capacitive technology). Kapacitní dotykový panel je pokryt materiálem, který přenáší elektrické napětí. Jakmile se panelu dotknete, malé množství elektrického napětí je v bodě kontaktu zaznamenáno. Obvody umístěné v každém rohu dotykové plochy měří napětí a posílají informace do kontroleru k dalšímu zpracování. Kontroler zaznamená odchylku v napětí na ose Y a na ose X a vyhodnotí bod dotyku. Kapacitní dotyková vrstva může být aktivována pouze prstem. Je však velice přesná a její funkčnost není závislá na prachu, mastnotě apod. Výhody: Vysoká odolnost, vysoké rozlišení, vysoká světelná propustnost, nezávislost funkčnosti na prachu či mastnotě. Nevýhody: Může být ovládána jen prstem.

Podrobnosti tady:

http://www.vekobs.cz/

>> Jak pracují dotykové panely?

kapacitní technologie

Diky za info, hneď v tom mám jasno. Je to trošku nevýhoda, keď som niekde na zimnej turistike a musím si dávať dole rukavice, aby som si dal napr. kompas. Ale našiel som také jednoduché riešenie...stačí sa sklíčka dotknúť perou alebo jazykom(sklíčko treba častejšie utierať... :smile_anim:) a hneď je problém vyriešený...len sa treba trafiť... :smile_anim:

Ešte raz dík.

Odesláno

Ahoj, můžete mi někdo říct, jak jsou T-touch třeba zrovna expert přesné? Myslim kolik měsíčně reálně dělají při běžném používání? Neberu saunu, silný mrazy a potápění v 50m :-)

Odesláno (upraveno)
  Mikkke napsal:
Ahoj, můžete mi někdo říct, jak jsou T-touch třeba zrovna expert přesné? Myslim kolik měsíčně reálně dělají při běžném používání? Neberu saunu, silný mrazy a potápění v 50m :-)

Čauko, no moje T-Touch Expert majú odchylku cca 3 - 4 sek./mesiac (pri nočnom používaní SLEEP módu-hodinky sa dajú uviesť do stavu, v ktorom sa ručičky "uložia" do polohy 12 hod. a displej sa zhasne(šetrí sa energia, a čas ide iba "vnútorne")...po stlačení T tlačítka sa obnovia do pôvodného stavu). Neviem, či to má vplyv aj na presnosť, ale tento mesiac skúšam presnosť bez použitia SLEEP módu...potom dám vedieť, ako to dopadlo. Hodinky používam aj na turistiku, takže nízke teploty v tomto období niesú ničím výnimočným (aj to môže mať vplyv na presnosť).

Ahoj.

Upraveno uživatelem sharz
Odesláno
  Bredly napsal:

Nevis prosim jestli se u dotykoveho displeje u hodinek take provadi kalibrace??

Odesláno
  cody napsal:
Nevis prosim jestli se u dotykoveho displeje u hodinek take provadi kalibrace??

Ja si myslím, že nie, lebo pri tejto kapac. dotyk. technológií sú pevne stanovené body(kontakty), kde sa ich môžeš dotknúť...a neviem o žiadnej kalibrácií displeja v hodinkách(konkr. v TISSOT-och).

Ahoj.

Odesláno

Ahoj, já mám Tissot T-Touch Expert asi od září 2008, zkušenosti s přesností chodu jsou velice pozitivní, časová odchylka je tak asi - 1 sekunda/ měsíc.

Odesláno

Mě Tissot T-Touch Expert Titanum koupili příbuzní cestou ve Švýcarsku, v té době (cca září 2008) mě díky dobrému kurzu eura přišly něco přes 15.000,- Kč, já už přesně nevím, dal jsem jim 16.000,- jako příspěvek na benzín. Jsou to hodinky perfektní, díky provedení v titanu jsou velice lehké, a moc příjemně se nosí.

Odesláno
  sharz napsal:
Ja si myslím, že nie, lebo pri tejto kapac. dotyk. technológií sú pevne stanovené body(kontakty), kde sa ich môžeš dotknúť...a neviem o žiadnej kalibrácií displeja v hodinkách(konkr. v TISSOT-och).

Ahoj.

Diky. Zajimalo me to protoze jsem levak. Nekdy mam s dotykovym displejem pravaka problem. Ale na hodinkach se toho bat teda nemusim.

Odesláno (upraveno)
  cody napsal:
Diky. Zajimalo me to protoze jsem levak. Nekdy mam s dotykovym displejem pravaka problem. Ale na hodinkach se toho bat teda nemusim.

Za máličko, a čo, chystáš sa kúpiť si TISSOT-y?

Upraveno uživatelem sharz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...