Pasha-De-Cartier Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 Mám vícero hodinek a většinou automaty. Ale už mne nebaví pořád dokola nastavovat čas a datum pokaždé když je nechám pár dní ležet doma. Proto mne napadlo že by bylo dobré mít třeba Seamastery quartz. Dají se koupit za pár korun a nemusí se to pořád nastavovat. Co si myslíte vy?? Jaké máte s nimi zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 Pasha-De-Cartier napsal: Mám vícero hodinek a většinou automaty. Ale už mne nebaví pořád dokola nastavovat čas a datum pokaždé když je nechám pár dní ležet doma. Proto mne napadlo že by bylo dobré mít třeba Seamastery quartz. Dají se koupit za pár korun a nemusí se to pořád nastavovat. Co si myslíte vy?? Jaké máte s nimi zkušenosti? Nějaký rozbor a krátká debata je tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7765 Jsou to sice ty černé, ale to je podle mě úplně jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 Pasha-De-Cartier napsal: Mám vícero hodinek a většinou automaty. Ale už mne nebaví pořád dokola nastavovat čas a datum pokaždé když je nechám pár dní ležet doma. Proto mne napadlo že by bylo dobré mít třeba Seamastery quartz. Dají se koupit za pár korun a nemusí se to pořád nastavovat. Co si myslíte vy?? Jaké máte s nimi zkušenosti? V inom vlakne pises, ze ti Seamastery Bondovky lezia v sufliku, lebo sa ti az tak nepacia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 Myslim, ze staci koupit za par korun watchwinder, vyndat Seamastery se suplete a je po problemu. Kupovat nove Seamaster quartz je zbytecne vyhazovani penez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasha-De-Cartier Odesláno 28. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2007 Já mám SEAMASTERY AUTOMATY (2531.80) ale nosím je tak 1-2x týdně. Teď tak nějak pořád nosím TUDOR TIGER CHRONO a tím pádem mne napadlo AUTOMAT-y prodat a koupit QUARTZ-ky. Jendak v tom neleží tolik peněz a za druhé právě odpadnou ty starosti s tím natahováním. Nicméně ten "watchwinder" by nebyl k zahození. Kouknu na net kolik to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2007 Viem pochopit tvoju dilemu, tiez som sa rozhodoval ci automat, alebo quartz SMP a nakoniec vyhral quartz a som s nim maximalne spokojny. Ibaze menit zanovne automaty za nove quartz rovnakej modelovej rady, je imho hlupost. Za 2531.80 dostanes tak 1000-1200$ a nove 2221.80 stoja cca 1500$. Uz za cca 100$ aj s postovnym mas watch winder na 2ks automatov - ebay to isti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasha-De-Cartier Odesláno 28. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2007 Vidím že nejsem sám s tímto dilema. Jen co se týče těch cen tak ty Automaty můžu mít zítra 32.000 Kč. Už mám 2 zájemce a QUARTZ bych koupil taky nějaké "zánovní" a ne nové. a to kolem 20.000 Kč easy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Ako sa vám páči takýto vintage kúsok? Má nejakú zberateľskú hodnotu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2008 railmaster napsal: Ako sa vám páči takýto vintage kúsok? Má nejakú zberateľskú hodnotu? Neviete ako sa u Seamaster Chrono-Quartz, na ručičkovom ciferníku nastavujú minúty? Pri otáčaní korunkou skákala len hodinová ručička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2008 Myslim, ze je potreba korunku povytahnout do jine polohy, bud +1 nebo -1, takhle se to alespon nastavuje na quartz bondovkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PD Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 (upraveno) railmaster napsal: Neviete ako sa u Seamaster Chrono-Quartz, na ručičkovom ciferníku nastavujú minúty? Pri otáčaní korunkou skákala len hodinová ručička. Korunka má dvě polohy, po odšroubování ji lze povytáhnout do první, ve které lze měnit hodiny - pohybuje se jen hodinová ručička a také datum, čas normálně běží. Dalším povytažením se korunka dostane do druhé polohy, ve které se čas na hodinkách zastaví a lze nastavit minuty. Upraveno 6. května 2008 uživatelem PD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se