Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Já bych to řešil opravdu návštěvou kožního... Protože to, co uvádíš, už asi není "normální" :huh:

Odesláno
Já bych to řešil opravdu návštěvou kožního... Protože to, co uvádíš, už asi není "normální" :huh:

Neblbněte lidi , nechte ho dejchat. Zkoušeli jste někdo reakce okolí když jste měli včera dvacet stroužků česneku ? (třeba ho maj každý den) :lol:

Odesláno

Uznavam ze je to divne. Mym nosem to urcite nebude, protoze i me manzelce moje hodinky smrdi kdyz je nahodou sundam z ruky. Asi mam vazne agresivni pot. Ostatne manzelce nesmrdi jen me hodinky ale i ja kdyz se vratim domu z prace. :) Mozna to je tim, ze celkem pravidelne piji pivo a kvasnice udelaji sve. Za ty tipy na desinfekcni pripravky moc dekuju - urcite vyzkousim a poreferuju!

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

to Frosty:

V žádném případě jsem se tě nechtěl mým příspěvkem dotknout. jen jsem chtěl naznačit, že lidské tělo je vlastně velká chemická laboratoř a pot je jednou z "odpadních" látek a kromě funkce ochlazování organizmu má i funkci vylučování škodlivých látek. Pot , pokud je tělo v rovnováze, by sám o sobě neměl být cítit. Když pominu pravidelné hygienické návyky, jako je mytí a střídání prádla, což je u tebe rozhodně v pořádku, bude určitě problém v tvém organizmu. Uvádíš, že piješ hodně piva, k tomu se může přidat hodně uzenin, kávy, cigaret, atd. atd.... Zkus nějakou očistnou kůru, nejsem ani vegetarián, ani abstinent, ale někdy je období střídmosti ve stravě, v alkoholu, kávě, ostrých jídlech aj. opravdu ku prospěchu..... pouze můj názor ;)

Upraveno uživatelem milosklikar
Návštěvník YPO
Odesláno
Většině ženskejch naše hodinky nějak nevoní :-)

... :lol2: :lol2: :lol2: ....

Odesláno

Taky se někdy divím, jakej hnůj je možné nalézt na hodinkách zespoda a v dílkách tahu.

Naštěstí mám vodotěsný a tak je tu a tam vydrbu kartáčkem a mejdlem. Se smradem jsem se setkal jen u nekvalitního koženýho řemínku, kterej se zapařil.

Právě proto ním kovovej tah. A teď jsem hodinky očuchával a nic.

Nemůže na to mít vliv tvé pracovní prostředí?

Jestli třeba nejsi inseminátor krav nebo jiného dobytka. Že by na hodinkách mohly ulpívat nějaké nečistoty :)

Odesláno (upraveno)

Nemůže na to mít vliv tvé pracovní prostředí?

Jestli třeba nejsi inseminátor krav nebo jiného dobytka. Že by na hodinkách mohly ulpívat nějaké nečistoty :)

:lol2: :lol2: tak to je msakr Upraveno uživatelem bolverk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...