3dny Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 akorát,že nejdou koupit ....... už se o to snažím tři dny a když už se o to snažíš 3dny, napsal jsi mu?
Návštěvník YPO Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 YPO nemůže kupovat Samuraie, šetří na : Ty nedáš pokoj :D
Návštěvník YPO Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 a když už se o to snažíš 3dny, napsal jsi mu? pokud vím tak bez odezvy
3dny Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Ty nedáš pokoj :D Safi předpokládá, že je pak přeložíš do prodejního vlákna
safi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Ty nedáš pokoj :D Jdu radši spát, než dneska udělán nějakou blbost :-) třeba kliknutí na to tlačítko buy
safi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Safi předpokládá, že je pak přeložíš do prodejního vlákna nene...to by mě ani ve snu nenapadlo...spíše bych se na ně rád podíval ve skutečnosti a pak běžel k nejbližšímu počítači s internet a objednal je..takže mě vlastně YPO posledních několik dní zachraňuje
Návštěvník YPO Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Safi předpokládá, že je pak přeložíš do prodejního vlákna spiš je to tak,že safi má zase Seikochtíč
3dny Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Jdu radši spát, než dneska udělán nějakou blbost :-) třeba kliknutí na to tlačítko buy Nic se nestane, řekne ti to, že máš zadat jinou adresu :-)) nebo je koupíš a směníš s YPO za B.
safi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Nic se nestane, řekne ti to, že máš zadat jinou adresu :-)) nebo je koupíš a směníš s YPO za B. No kdyby je YPO vyměnl za ty jeho náádherné B (BTW..jedinné, které se mi opravu líbí), tak už objednávám :-)
safi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 spiš je to tak,že safi má zase Seikochtíč Přesně.....
3dny Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Přesně..... Když Seikochtíč... tak semnou teď řádně cvičí tohle
safi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Když Seikochtíč... tak semnou teď řádně cvičí tohle Taky jsem na to koukal...případnou renovaci odhaduju tak na 2-3 tisíce...osi bude lepší to zlacení z pouzdra odstranit a pouzdro přebrousit...případně znovu pozlatit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se