Jarett Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Ano myslel jsem 28.10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Hele tak klidně 28.10. JarettTadaIWCmann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Tak už se těším. A hlaste se i další, ať je nás tam víc než k jednomu stolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Ale tak jo... Nebudu přece sedět doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Jó a ještě nevím, kde se vlastně sejdeme. Já moc zkušenosti s místními podniky nemám. Máte nějaký nápad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Navrhuji u Drápala ... mají v suterénu nový luxusní salonek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Navrhuji u Drápala ... mají v suterénu nový luxusní salonek Super, to bychom mohli vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janek64 Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 I když jsem tady úplnej nováček, hlásím se do klubu, zatím ale nevím, jestli mi to vyjde - upřesním později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Taky rád přijdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Super, to bychom mohli vyzkoušet. Včera jsem tam byl a musím konstatovat, že ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Jak říkáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 JarettTadaIWCmann Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 JarettTadaIWCmann Juraj11Stýf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 (upraveno) Takže zařízeno restaurace Drápal, nový nekuřácký salónek v suterénu pod Drápalem28.10. 18.00hodin, heslo Chronomag Jarett ... vezmu i ROLEX STORY knihu, když už je to tak blízko tak těch 6kg nějak utáhnu TadaIWCmannJuraj11Stýf Upraveno 17. října 2011 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Takže zařízeno restaurace Drápal, nový nekuřácký salónek v suterénu pod Drápalem 28.10. 18.00hodin, heslo Chronomag Jarett ... vezmu i ROLEX STORY knihu, když už je to tak blízko tak těch 6kg nějak utáhnu Tada IWCmann Juraj11 Stýf sakra nekuřák-si začínám připadat jako menšina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 sakra nekuřák-si začínám připadat jako menšina A tak to i zůstane!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 (upraveno) Jarett ... vezmu i ROLEX STORY knihu, když už je to tak blízko tak těch 6kg nějak utáhnu TadaIWCmannJuraj11StýfJartop Upraveno 17. října 2011 uživatelem jartop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Tak jsem si na příští pátek dal do kalendáříku i nějaké další akce v Ol., tak snad to vyjde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Tak jsem si na příští pátek dal do kalendáříku i nějaké další akce v Ol., tak snad to vyjde! Tak dej vědět, jestli dorazíš, až to budeš vědět jistě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Tak dej vědět, jestli dorazíš, až to budeš vědět jistě. Nojo, 24h předem jak nakázal o veliký a mocný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se