Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, potřebuju se poradit. Někdy na jaře jsem vlezl na toto forum abych si ověřil jak je na tom značka Prim (byla to ta špatná) a výsledkem je, že od léta mám na běžné nošení seiko SKX009. Od první chvíle maximální spokojenost, láska na první pohled. Problém je, že do práce chodím v obleku a to se příliš nehodí (věděl již při koupi). Takže cíl je jasný - sehnat něco co mi bude dělat radost i během pracovních dní. Cenově by mělo být cca 10tis,, je mi asi jedno jestli nové nebo zánovní.

Parametry:

- automaty podmínkou

- rezerva nátahu ideálně taková,aby přežily víkend bez nošení, nebo možnost ručního nátahu

- asi raději černý ciferník, působí to na mě svěžeji

V tuto chvíli se rozhoduji mezi:

Sarb033 - vlastně nevím co jim vytknout, možná na mě působí moc usedle. 

Sarx017 - mají právě tu třešničku, kterou je pro mě červený konec vteřinovky. ale - nejsem si jistý velikostí (zápěstí 17), tah je za tučný příplatek a co je hlavní - proč to tu nikdo nenosí? co jsem koukal, tak je měl jen misho a pak je nikdo nechtěl koupit ani za poloviční cenu. Je na nich něco špatně?

Ani jedny jsem bohužel neviděl naživo.

Napadá vás ještě něco co spadá do této kategorie? Co může soupeřit s kvalitou seika za tuto cenu?

Díky za příspěvky

pavel

Upraveno uživatelem PavelM
Odesláno

S dlouhou rezervou natahu max tak neco se strojkem Powermatic 80 (Tissot, Certina napr.). Cenove lehce nad Seikem, do desitky se nevejdes, spis cca 20. Jinak se budes muset spokojit s rezervou 38-50 hodin za predpokladu plneho natazeni.

Odesláno (upraveno)

Ahoj, Seiko sarx015 (bez červeného konce vteřinovky) na tahu mám a mohu jedině doporučit. Jsou krásně zpracované, ciferník vytváří na slunci zajímavé odlesky a na ruce sedí perfektně. Nosím je k formálnějším příležitostem a mě osobně by červený konec vteřinovky rušil.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem milan.w
Odesláno (upraveno)

Za tip na orienty diky, nejak mi usly a souhlas - taky mi pripadaji zajimavejsi jak sarby. Najdu si vice.

@milan.w - jak mas velky zapesti?

Upraveno uživatelem PavelM
Odesláno

Ahoj, kdysi jsem řešil podobný problém. Hledal jsem levné společenské hodinky s kvalitním zpracováním. Mám podobně silné zápěstí 16,5-17cm, které předurčuje nosit hodinky do 40mm průměru. V případě hodinek ke košili je vždy lepší menší průměr, vypadá to lépe a je to pohodlnější. SARB 033 jsou krásné hodinky, ale stejně jako ty je vnímám lehce usedlé..., proto jsem volil model SARB 021. Omrkni to. ;-)

DSC_0022-12312009-003-DSC_0022.jpg

DSC_0048-01012010-005-DSC_0048.jpg

Odesláno

@chosef76 dobry tip, uz k nim hledam podrobnosti ale porad mam v hlave ze by mely mit na oziveni nejakou zajimavost. Nepotrebuju 6 budiku uvnitr, jako etalon mam damask da38, ta modra me fakt bere. Nekdo nejaky nápad v těchto levnejsich vodach?

@Jannovakjan na me uz moc komplikovaný...

Odesláno

SkoroSARBy s něčím navíc by mohly bejt SDGM. Podobnej styl, ale k tomu zajímavej sunburst cifr, hezky udělaný pouzdro i náramek, celkově trochu modernější a míň usedlý než SARB033. Ovšem cena bude o něco vyšší.

Pusť si video:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...