Marek Boháč Odesláno 3. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Tak po 4 letech usilovné práce mám novinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 3. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 3. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Smekám, nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Parádní práce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bronek Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Zase mi u tebe spadla čelist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 27. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 Ještě jsem sesmoliv video z fotek , sic 3 roky zpoždění ale sesmolil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 27. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 Ale už pracuji na úplně nových , osmiboké , stříbrné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 Paráda, ten řetízek jsi vyráběl také Ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 29. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Tak takhle daleko jsem se ještě nedostal , řetízek jsem napojil asi ze třech starých vraků , udělal nové háčky ale nevyráběl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 29. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Takže první polotovar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 2. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 další kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se