Ředitel Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna ..tak jsem pořídil taky PADIny, jen nechápu proč, když jsem je kupoval u AD hodinky 365, tak jsou v japonštině(kanji)/angličtina? Mám to vnímat jako výhodu? Jinak ve srovnání je mi přijde tento nový model SRPE99k1 protí původní SRPA21K1, že má tmavší modrou. Jinak klasika, nesedí pořádně luneta proti indexům a ručičky taky nejsou pořádně vyrovnané, že v 6h. je hodinová ručička mírně vlevo a né v ose, tak to bude asi originál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Kanji ber jednoznačně jako plus. Luneta je v pohodě, já na ni vidím prd. Ručky ti přesadí v rámci záruky zdarma. Takže všechno vlastně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna před 4 minutami, Jiří Sedlák napsal: Kanji ber jednoznačně jako plus. Luneta je v pohodě, já na ni vidím prd. Ručky ti přesadí v rámci záruky zdarma. Takže všechno vlastně dobrý. ..asi jo, jen mi je divný, kde to vzali, u nás vždy byla angl./němčina. Lunetu jsem srovnal, je tam malá vůle, než cvakne Na ručky asi kašlu, mají to většinou všechny želvy, jen někde je to více vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna No teď se to objevuje, v Helveti teď mají SNXS v K verzi s kanji a já mám o rok starší J verzi a kanji nemám. Asi zjistili, že to bereme jako plus, tak už nám je tam cpou, když jiný nemaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna před 15 minutami, Jiří Sedlák napsal: No teď se to objevuje, v Helveti teď mají SNXS v K verzi s kanji a já mám o rok starší J verzi a kanji nemám. Asi zjistili, že to bereme jako plus, tak už nám je tam cpou, když jiný nemaj. ..je to možné, měl jsem strach aby to nebyl fejk. Díky za osvětu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna ..rodina .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Nevim co bych s nima dělal, mě stačí jedny . Ten gumák úplně vlevo, to je ten na ty slabý stěžejky nebo tam jdou (v pohodě) ty tlustý stěžejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Před hodinou, Strocek napsal: Nevim co bych s nima dělal, mě stačí jedny . Ten gumák úplně vlevo, to je ten na ty slabý stěžejky nebo tam jdou (v pohodě) ty tlustý stěžejky ..je to ta vafle od Frýdla a dáš tam max. 2mm silný stěžejky, které jsem dokupoval. Součástí té gumy jsou ještě slabší. Jinak ty orig. 2,5 mm tam nedáš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna jj myslel sem si to. Já tyhle wafle gumáky mám dva. Dobře se nosí, ale mám je na Seiko fíldech, zkoušel sem tam právě narvat tu želváckou a to tam nešlo, škoda. Nosí se se fakt pěkně. Někde (nevím už kde) jsem viděl na eshopu, nějakej značkovej, že to vyloženě měli tyhle wafle gumáky na ty tlustý stěžejky, ale byly ty gumáky docela drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Já mám jeden starší na 2,5mm stěžejky. Nový prodává Unclestraps. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna (upraveno) Máš recht, to je ten eshop. Koukal jsem a orange bohužel není ve 22mm škoda. Docela bych oživil šatník. Upraveno 30. srpna uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna před 2 hodinami, Ředitel napsal: ..je to ta vafle od Frýdla a dáš tam max. 2mm silný stěžejky, které jsem dokupoval. Součástí té gumy jsou ještě slabší. Jinak ty orig. 2,5 mm tam nedáš.. Před hodinou, Strocek napsal: jj myslel sem si to. Já tyhle wafle gumáky mám dva. Dobře se nosí, ale mám je na Seiko fíldech, zkoušel sem tam právě narvat tu želváckou a to tam nešlo, škoda. Nosí se se fakt pěkně. Někde (nevím už kde) jsem viděl na eshopu, nějakej značkovej, že to vyloženě měli tyhle wafle gumáky na ty tlustý stěžejky, ale byly ty gumáky docela drahý. před 25 minutami, Jiří Sedlák napsal: Já mám jeden starší na 2,5mm stěžejky. Nový prodává Unclestraps. Myslím, že řešením jsou tyto stěžejky: https://www.strapshop.cz/stezejky-pro-seiko-hodinky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Já mám rád originál stěžejky, proto jsem rád, že mám waffli, do který je nacpu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Po dlouhé době jsem nahodil Padiny. Vám povim, že po prázdninách s 15 gramovejma Casio F91w je to pěkná posilovna na levačku Jdem se koupat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Manty... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Krasavice, co to prosím máš za tah? Podle bočnic je to asi něco lepšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 2 hodinami, Jerryl napsal: Krasavice, co to prosím máš za tah? Podle bočnic je to asi něco lepšího. Ahoj, je to nejaka geckota, kupena tu na fore. Je super a hodinky s nou posobia velmi premiovo. Na origo tahu mi vadi potapacska extenzia, ktora ma tlaci pri noseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Díky, kouknu na něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Pěkně udělaná spona.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se