PetrKu Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 1 minutou, Vit napsal: těžko hodnotit, vidím toto: nevim, nevzalo mi to tu fotku ani podruhe. Každopádně stejné hodinky i řemen, takže postačí jedna fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Ta modra je super co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna No dnes prvně na ruce, takže ještě nemám nakoukáno, ale už jsem zahlédl šedou, modrou, černou ... jsou dost náladové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna (upraveno) To je z199 od uncle? Se rozhoduji mezi tímhle a presidentem, u strapcode nedávám ty T koncovky a spony. Upraveno 19. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 21 hours ago, Lacifer said: No dnes prvně na ruce, takže ještě nemám nakoukáno, ale už jsem zahlédl šedou, modrou, černou ... jsou dost náladové. To je prave to, co me na te barve nejvic bavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna (Jiří Sedlák) Jojo z199 ze zdejší inzerce, někdo tady hlásil že želv není nikdy dost a je to pravda, mám třetí a chtěl jsem na každých jiný tah tenhle s obyč trhací sponou, plechovými koncovkami a zúžením z 22 na 16mm je super pohodlný a lehký u mne v pohodě, ale pro někoho s chlupatou rukou bude možná trošku jauvajs! (Pepino777) Barva dobrá zatím taky baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) Jestli má plné články tak nebude, zatím byl nesnesitelný jenom tah na SNK357. Na starých pětkách i na SNXS docela v pohodě, pokud je skládaný tah dobře udělaný, stačí pár týdnů a spáry se zanesou špínou a už netahá. A že já jsem jak šimpanz a už jsem se skládaných tahů něco nanosil. Jenom na těch SNK357 mají ty články, hlavně ty vyndávací velkou vůli a ty chlupy pod ně lezou samy. Taky ten tah má skoro dvojnásobnou tloušťku proti těm starším, je prostě hroznej a ten jsem už nedal a šly na kůži. A ten z199 je na tom jak co se týče váhy, je dostatečně těžkej, aby dělal želvám protiváhu? Upraveno 20. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 10 hodinami, Lacifer napsal: Paradna squadra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luftwaffle Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Ahoj, co používáte raději na denní nošení - NATO nebo Seiko gumu ? Je to v pohodě s vyvážením ? Nelítaj na zápěstí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 12 minutami, luftwaffle napsal: Ahoj, co používáte raději na denní nošení - NATO nebo Seiko gumu ? Je to v pohodě s vyvážením ? Nelítaj na zápěstí ? Ocelový tah, ten je optimální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luftwaffle Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 3 minutami, lucid napsal: Ocelový tah, ten je optimální Je mi to jasný ale ja mam rád military styl, tak jestli je to v pohodě na nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Nato je na želvy špatenka (IMHO). Když je máš víc na volno, tak ti lítaj na ruce, když je máš na fest, tak mě to škrtí, takže když né tah, jakože ten preferuju nejvíc, tak na léto gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Na kůži se taky dají 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luftwaffle Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 43 minutami, Strocek napsal: Nato je na želvy špatenka (IMHO). Když je máš víc na volno, tak ti lítaj na ruce, když je máš na fest, tak mě to škrtí, takže když né tah, jakože ten preferuju nejvíc, tak na léto gumu. Okey vyzkousim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luftwaffle Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 18 minutami, lucid napsal: Na kůži se taky dají To vypadá zajímavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 1 hodinou, lucid napsal: Na kůži se taky dají Sice preferuji tah, ale možná v létě vyzkouším změnu na kůži. I když to je k nim nezvyklé, nevypadá to vůbec špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna I když to na kůži nevypadá špatně, cokoliv co se nacucá vodou bych nemoch, ale jestli to někomu nevadí, tak proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Na kůži jsou dobrý teď v zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se