Jiří Sedlák Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Jo, tak to máme stejné hodinky, a přesně tak, dal ho tam výrobce tak tam patří, navíc ani já nemládnu a jednou za něj třeba budu rád. Zvětšuje totiž parádně, opravdu se Seiku povedl funkční kyklop na daydate a kdo jinej tohle má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února A mimochodem, pořád chodí do 2 s denně. A na ruce furt nula. Ty 2s udělají někdy když je odložím a vezmu si jiné a zase je vezmu druhej den. S blížícím se koncem rezervy se to zase vrací k nule, takže většinou se po 24 hodinách lezení zase srovnají na nulu. Odkládám jen na dýnko a ne kvůli doladění, jen protože si chci vzít jiné, nelaboruju s polohama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Želvy ve vlaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Nový tah. Docela se povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 9 hodinami, KOCKOPEES napsal: Nový tah. Docela se povedlo. Zlatou sice moc nemusím, ale v kombinaci s tou barvou na lunetě to vypadá fakt dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února no mě to taky vždycky připadalo jak pro ďedka ale co už. nějak se mi to začalo u těch zlatých želv líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Želvy tv manem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února (upraveno) Jak se to na tom perlonu nosí? Nemusí to být už moc utažený, aby nelitaly? Přeci jenom je to docela váha a ten perlon neváží nic, aby je dovyvážil. Osobně o něm uvažuju pro Prim Sport 2, který samy o sobě naváží nic. Upraveno 21. února uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Nosí se výborně. Můžeš si to utáhnout přesně jak potřebuješ, ani moc ani málo. Perlony jsem nabral z alika za 50 Kč + doprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Opět želvy na kšandách. Jak to může někdo nosit...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března V 27. 2. 2024 v 21:36, Dushakx napsal: Musím říct, že tyhle černý s tím tmavým natem vypadají fakt skvěle. A to Civivi vedle nejni vůbec špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března před 18 hodinami, worel napsal: Musím říct, že tyhle černý s tím tmavým natem vypadají fakt skvěle. A to Civivi vedle nejni vůbec špatný Díky, želvám sedne fakt všechno A Civivi mě překvapilo, poměr cena/výkon na jedničku. Tenhle malej prcek je na ložiskách a lítá to ven jedna báseň. Ještě mám Conspirator a ten je taky dost slušnej, ale můj favorit a srdcovka zůstává Spyderco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března před 4 hodinami, Dushakx napsal: Díky, želvám sedne fakt všechno A Civivi mě překvapilo, poměr cena/výkon na jedničku. Tenhle malej prcek je na ložiskách a lítá to ven jedna báseň. Ještě mám Conspirator a ten je taky dost slušnej, ale můj favorit a srdcovka zůstává Spyderco No jsem taky šílenec do nožů a chci si teď koupit nějaký titanový Framelock, chtěl bych se vejít do 3000 táců. Po Spydercu taky koukám, ale zatím ještě nevím, každopádně věřím že to jsou taky super kudly. Máš nějaký tip na titanový Framelock kolem 3 tisíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března V 25. 5. 2018 v 22:29, nooski napsal: Želva noční, svítící To je foto !!! Bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Zdarec, mohl bych se zeptat, kde bych sehnal nějaký kvalitní Jubille tah k Želvám? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Strapcode, Unclestraps. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března před 11 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Strapcode, Unclestraps. Paráda mockrát děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Budeš objednávat? Dej pak reference o průběhu, výpalném atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se