MiroUhr Odesláno 5. října 2007 Nahlásit Odesláno 5. října 2007 Někde jsem tu narazil na domácí úpravu ciferníku hodinek LDH,ale už jaksi nevím gde a nemůžu to najít.Právě jsem jedny koupil a uvažuju o něčem podobném.Neví něgdo gde to bylo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MiroUhr Odesláno 5. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2007 Jo mám dojem že to byla úprava od koblížka.Jen to najít.
koblih69 Odesláno 6. října 2007 Nahlásit Odesláno 6. října 2007 Jo mám dojem že to byla úprava od koblížka.Jen to najít. Poslal jsem ti zprávu, pokud to byla tahle úprava hodinek Omega pak to bylo moje..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza.hasic Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Nedá mi to a musím se pochlubit....dnes jsem přivezl od hodináře. Byly už při nákupu v překvapivě pěkném a zachovalém stavu stavu.Tak jsem je nechal úplně vyhezkat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
orol Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Nějaký invalidní, mají na můj vkus málo ručiček.Ale zato nožičky mají pěkný Pěkný jsou, co v nich tepe?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se