Přejít na obsah

SKX007/009/atd. -> quartz

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi som moc narocny, ale nenasiel som nic ine co by splnalo tolko mojich uchyliek ako SKX399 a hodinara na quartz prerabku nemam. Takze druha najlepsia moznost bude novy specialny winder pre ne. Mate info, ze ktory kolmy winder NEnatiahne 7s26 stroj? Bude lubovolny kolmy fungovat? Planujem zobrat najlacnejsi co najdem z Ciny alebo pripadnu ponuku z inzercie v ramci fora. O vyzor, extra kvalitu spracovania, ani turbo funkcie mi nejde, len ich musi natiahnut a udrzat natiahnute aj keby sa vrteli mesiac. :) 

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to na tom napsáno. Cyclotest... Je to primárně zařízení na dlouhodobé testování přesnosti chodu automatických hodinek. A aby je bylo možno testovat, tak je musí udržet v chodu. Seiko to umí v pohodě. Testováno na Kakume, 7002, 6309, 7S26, 7S36, 6R15...

Odesláno

Já to viděl u Gilberta v JS Watch Company v Reykjaviku a když jsem se ho na to ptal, tak mi právě řekl, že i když je to primárně určeno na něco jiného, tak to používá i jako winder. Tak jsem si to pořídil také ;)

Odesláno

Tak to mně celkem i došlo. S tím řemínkem bych to ještě pochopil,ale nešel mně do hlavy ten tah. Přeci jen už to je váhově podstatně těžší,a dále kov na kov?

Odesláno

Je mi luto odsunut SKX na druhu kolaj, ale urcite ich raz za cas vyvetram. Tuniaky ich zatial nahradia, sekne im to na kove, gume aj kozi a su rovnako pohodlne ako SKX, zatial velka spokojnost :)

Odesláno

Kacirska myslienka, ale nevie niekto prerobit SKX007/009/atd automaty na quartzovy pohon? Podmienka je zachovat povodny cifernik, rucicky stacia podobne. V horsom pripade by mohol byt aj lepsi automat (neviem ktory uz netrpi na nenatahovanie vo winderi a kolisanie presnosti). Samozrejme WR musi ostat tiez (ak by sa menila korunka).

Vopred dakujem za info :)

http://obleceni.bazos.cz/inzerat/53401769/Hodinky-Seiko-Diver-200M.php

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...