Sedlin Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Aniž bych měl nějaké ambice se zapojovat do tvůrčího procesu, nechcete zkusit nějakou logickou volbu písma na ciferník (potažmo na lunetu)? Kdyby to byl aspoň nekursivní řez, ale proč je to nakloněné? Na té lunetě je v kombinaci s minutovými indexy obzvlášť vidět, že je to, s prominutím, nesmysl... Co takhle Vafle od Tomáše Brousila (když už jedeme české hodinky, že...), kterému byly inspirací insignie německých Luftwafe, vycházející z DIN.T. cigi? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. to ne! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Nic proti Tvé invenci, ale ty rovny číslice sou fakt hnusny... Ten kurzivni rez, ma koule a je to přesně to, co na tyhle hodinky padne jak p...l na hrnec..... Sent from my iPhone using Tapatalk OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Aniž bych měl nějaké ambice se zapojovat do tvůrčího procesu, nechcete zkusit nějakou logickou volbu písma na ciferník (potažmo na lunetu)? Kdyby to byl aspoň nekursivní řez, ale proč je to nakloněné? Na té lunetě je v kombinaci s minutovými indexy obzvlášť vidět, že je to, s prominutím, nesmysl... Co takhle Vafle od Tomáše Brousila (když už jedeme české hodinky, že...), kterému byly inspirací insignie německých Luftwafe, vycházející z DIN.T.Sorry za intervenci, už sem nepatřím. Ale jestli nemáš zájem na této limitce, tak sem prosím nedávej své návrhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Ručky jsou už hotová věc a jen se řeší barva/provedení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Ručky jsou už hotová věc a jen se řeší barva/provedení? Já myslím, že je to vcelku otevřený... Žádnou diskuzí ručky zatím neprošly a upřímně, byl bych za ní rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Aniž bych měl nějaké ambice se zapojovat do tvůrčího procesu, nechcete zkusit nějakou logickou volbu písma na ciferník (potažmo na lunetu)? Kdyby to byl aspoň nekursivní řez, ale proč je to nakloněné? Na té lunetě je v kombinaci s minutovými indexy obzvlášť vidět, že je to, s prominutím, nesmysl... Co takhle Vafle od Tomáše Brousila (když už jedeme české hodinky, že...), kterému byly inspirací insignie německých Luftwafe, vycházející z DIN.T. Skoda, ze ste ho tak rychlo odpalkovali. Ja si tiez myslim, ze ten font je skor rally-automobiloveho typu. Pripomina mi skor hru need for speed. Hodinky s retro manual strojkom a s ultra modernym cifernikom azijskych aut. Hm. Najdesivejsia je cislica 4. Zoznam zaujemcov este nie je konecny a ja sa stale rozmyslam, ze ci sa zapojim. Mam este malinky dotaz, z visualu to nie je vidno. Ako bude rozlisena "biela" a "modra" cast vlajky na ciferniku? "Cervena" je reliefna, pruhy to je mi jasne. Je tam nejaka rozdielana povrchova uprava, alebo je tam len hranicny priedel a to je vsetko? Dakujem za odpoved a neukamenovanie. Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Já myslím, že je to vcelku otevřený...Žádnou diskuzí ručky zatím neprošly a upřímně, byl bych za ní rád...Tak jestli mohu, otevřel bych téma ruček. Předesílám, že nemám s tvorbou limitek žádné zkušenosti, takže budu spíš nadhazovat, co se mi líbí. Je možné mít tmavou (ideálně v barvě cifru) povrchovou úpravu ruček, ála Zenith Pilot doublematic? Ručky potom působí subtilněji a celý vjem to opticky odlehčí, což (podle mě) hodinkám, vzhledem k menšímu průměru, pomůže. Otázka pak je, co s vteřinovkou. Buď by mohla být tmavo-červená nebo by mohla dostat na konec nějakou šipku nebo jiný prvek, který by nesl lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Tak jestli mohu, otevřel bych téma ruček. Předesílám, že nemám s tvorbou limitek žádné zkušenosti, takže budu spíš nadhazovat, co se mi líbí. Je možné mít tmavou (ideálně v barvě cifru) povrchovou úpravu ruček, ála Zenith Pilot doublematic? Ručky potom působí subtilněji a celý vjem to opticky odlehčí, což (podle mě) hodinkám, vzhledem k menšímu průměru, pomůže. Otázka pak je, co s vteřinovkou. Buď by mohla být tmavo-červená nebo by mohla dostat na konec nějakou šipku nebo jiný prvek, který by nesl lumi. No přiznám se, že nevim jestli jsem přesně pochopil jak to myslíš. Ale ručky na hodinkách tvého příkladu se od těch našich nijak zásadně neliší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já bych hlavně vycházel z toho, že ručky na pilotkách by měly být snadno čitelné a to i např za šera a to bez "zapnutý" lumi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Tyjo tak dik ze me nekdo skrtnul . A ja je chtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Tyjo tak dik ze me nekdo skrtnul . A ja je chtelseš dopsanej na devítce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 No přiznám se, že nevim jestli jsem přesně pochopil jak to myslíš. Ale ručky na hodinkách tvého příkladu se od těch našich nijak zásadně neliší... 37147.jpg Já bych hlavně vycházel z toho, že ručky na pilotkách by měly být snadno čitelné a to i např za šera a to bez "zapnutý" lumi...Já jsem ty Zenithy neměl v ruce takže usuzuji jen z fotek, které mohou zkreslovat, ale měl jsem na mysli to, že povrchová úprava těch ruček mimo místa s lumi je buď matná nebo přímo tmavá. Zjednodušeně, že se ty ručky nelesknou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 14 slunci je pryc.Sedline, mas uz, prosim te, nejakou odezvu ohledne ceny?Spousta lidi se chce rozhodnout podle ceny. Ja jsem na tom podobne. :-(Predem diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 14 slunci je pryc.Sedline, mas uz, prosim te, nejakou odezvu ohledne ceny?Spousta lidi se chce rozhodnout podle ceny. Ja jsem na tom podobne. :-(Predem diky za info.Ještě musíme mít strpení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Bohužel ještě nemám. v pondělí jsem mluvil s cifrárnou a výrobní se mi tklivě omlouval, že stále nic nemá, že ho aktuálně více než zdravě vytěžuje Vacheron Constantin, pro něhož aktuálně zpracovávají projekt. Požádal mě ještě o chvíli strpení, o to samé prosím i vás, dychtivce ceny :-) odpoledne sem dám info o cenách lejzrového trtkání a nohách teda rukách... ...ručičkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Kovová luneta:kovová luneta frézovaná společně s broušeným nerez pouzdrem PSII vyjde na 8870 vč DPHluneta v tomto případě z ceny pouzdra dělá 3500Kčpodoba lunety: Pokud budeme chtít podobu lunety, co jsem si na těch našich vizu namysleli, viz níže , tak můžem. Jen přihodíme pětikilo a popisy nebudou frézovené, ale "laserované" . Tím pádem taky budou popisy černé.Lumi bod bude, jen ne tak zcela, jak ho máme na vizu. Nějaký úpravy budou třeba. shrnutě: cena za takovou lunetu 4000 -> cena sady luneta+ broušené nerez pouzdro PSII 9370,-. ruce:Když budem chtít tyhle "lomené" , tak je nutná výroba nástroje na jejich výrobu, cena za tech přípravu a tento nástroj je cca 38000 vč DPH s tím, že lumi musí být ještě o fous užší, bo na krajích je málo "masa"tzn. když nás bude ten nutný počet, aby se vůbec dělala nerez luneta( = 30 kusů zápěstí), tak tyhle ručky vyjdou cécéá na 1300 na jednoho. Popis na dýnko:individualizační popis na dýnko frézovaný2800 individualizační popis na dýnko laserem1250 individualizační popis na dýnko rytý960 + podložka na hdo. kolo, natahovací hřídel, vložka strojku, příchytky cécécá další 500,- Protože aktuálně uvažujeme NoDate odpadá nám 490,- za inverzní datum věnec. takže když troufale budu předpkoládat, že všichni budem chtítlaserovanou lunetu dle vizu s lumi bodem+výše zmíněné poudzro9730,-individualizační popis na dýnko laserem1250,-freš njů ruce1300,-+další blbiny ke stroji bez stroje500,- JSME na 12780,- vč. DPH Tak zatím dobrý, neee?coo?....hm? teoreticky bysme ještě mohli místo freš njů handů použít, trochu potuněný, aby svítily, klasický letecký ručky a mohli bychom ušetřit odhadem pětikilo omluvám se za nepřesnosti, dělal jsem to narychlo a zapomněl obarvit ten trojuhelnik kolem lumi bodu lunety a červeně konec vteřinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Dobra prace !Zakladni info jak se patri. ;-)Co vy ostatni na to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Luneta je BOMBA a můj dávnej sen.Pokud si pamatuju na eltonský způsob komunikace, tak ty uvedené náklady na ručky nezahrnují výrobu ruček samotných + materiál. Takže ještě něco priplatíme, odhaduju 1500+... je to tak nebo ne? Nové ručky se mi moc líbí, jsou o moc lepší než letecké. Ty letecké už Elton v nabídce nemá, před rokem jsem je po nich chtěl a nebyly. Těmhle hodinkám by ty nové slušely o dost víc, myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Cena super, luneta super U ruček asi nevím, které vybrat... Můžu si objednat lunetu navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 (upraveno) Celková cena vypadá slušně a nové ručky jim budou slušet. Lunetu netřeba komentovat. Dobrá práce. Upraveno 21. listopadu 2015 uživatelem obraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Celkově perfektní, za mě ručky nové. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se