RC3 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 V 2. 12. 2015 v 23:07, Honza.manta napsal: Ta pružná podložka na hřídelích pod cifrem má tak zhruba milimetr, tak by neměl být problém těch 0,5 milimetru rozdíl.I když jsem vystoupil, tak se mi ten projekt čím dál tím víc líbí. Kdyby náhodou vyšlo číslo třináct, viděl jsem, že už tam někdo je, tak bych se přidal. Ale pro mne je třináctka absolutní podmínkou. Třeba proto jsem nakonec prodal prezidentské traktory, protože ta limitka byla jen dvanácti místná a já tudíž neměl třináctku.0. Jagman1. ensi2.3. Sedlin4.Miroslavek5. hopsahejsa6. Jan S.7. Kristian.nov8. Jörg8X9. Denjl10. dadama11. Ondrej7112. marbrz13. Honza.manta14.15.16.17. RC318.19.20.21.22.23.24. Mirek25. bob.zizka26.27.28.29.30. Guzmic Tak trinastka je tvoja ak sa chces ozaj pridat. Ak nie tak to prosim oprav naspat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 V 1. 12. 2015 v 16:58, Sedlin napsal: no děsně záleží o kolik, náš cifr má na tloušťku 0,55 mm. Klasickej péesdvojkouvej má 0,5mm. Pro naletování nožiček cifru je potřeba minimálně 0,3mm tloušťky, aby to "letování" nebylo vidět z lícní strany. My máme pro sichr 0,35 a zbytek jsou plastické prvky tak, abychom se vešli do 0,55mm a nemusela se dělat nová hřídel a vložka stroje, a to už tak mám staženo rektum, aby nás s tím, až budem schvalovat výrobní dokumentaci, neposlali k šípku a nemusely jsem ty plastické prvky o 0,05mm zeštíhlit. Ale předběžně je celkově 0,55mm cajk, takže osobně bych už víc neplastičnil, abychom se jednak udrželi na stávající ceně a atky abych nemusel řešit další, v pořadí už kdovíkolikátou nabídku, už takhle jich bylo víc než přání na vánoce v mateřské školce ;-)Chapem, ze su nejake obmedzenia chcel som len zjednotit cislice na vsetkych poliach ciselniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 0. Jagman 1. ensi 2. 3. Sedlin 4.Miroslavek 5. hopsahejsa 6. Jan S. 7. Kristian.nov 8. Jörg8X 9. Denjl 10. dadama 11. Ondrej71 12. marbrz 13. Honza.manta 14. 15. 16. 17. RC3 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. Mirek 25. bob.zizka 26. 27. 28. 29. Obraz ( číslo je mi jedno ) 30. Guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Posted 1.December.2015 - 20:32marbrz i , tu dvanáctku potřebuješ nutně, nebo bys i cuknul...? Víš, všechny limitky mám s číslem 12 ... Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 V 3. 12. 2015 v 16:48, RC3 napsal: 0. Jagman1. ensi2.3. Sedlin4.Miroslavek5. hopsahejsa6. Jan S.7. Kristian.nov8. Jörg8X9. Denjl10. dadama11. Ondrej7112. marbrz13. Honza.manta14.15.16.17. RC318.19.20.21.22.23.24. Mirek25. bob.zizka26.27.28.29.30. Guzmic Tak trinastka je tvoja ak sa chces ozaj pridat. Ak nie tak to prosim oprav naspat.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 V 2. 12. 2015 v 21:11, Jörg8X napsal: Fajn cena Pokud budu chtít náhradní lunetu a další (nejlépe stejný) cifr, půjde to? Tvl, soráč, že tak pozdě odpovídám.Hádám, že to nebude problém ani u jednoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 V pohodě, já si to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 V 3. 12. 2015 v 15:14, valjoux napsal: Zdravím chlapci, Nějak jsem tuto akci nesledoval a dnes byl požádán o servis. Chápu dobře že bude 68ička montována na cifr bezdatumu? Jinak cena je za servis rozumného stroje. Pokud bude nějaká totální rezatina bude cena trochu jinde. Pokud někdo nemá stroj tak nějaký najdu. A prosím posílat včetně natahovačky s korunkou, v jakém koliv stavu. Je blbý si říkat o peníze předem, ale pokud přijdou s hodinkami nebude se muset řešit co komu zaplatit. V případě že budu odesílat hotové na jednu adresu. To se ale ještěnechá dořešit.Zatím V.Tak já bych zájem o strojek měl a s platbou předem nemám problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Taj já strojek mám, k hromadnému servisu s úpravou / odtraněním data u Valjouxe se hlásím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Kluci, jaký je předpokládaný start výběru financí? Mám to teď trochu těsnější a pokud to bude dřív jak koncem ledna, tak do nich bohužel nepůjdu, pokud to bude později, budu se snažit přidat...pokud možno číslo 16 (mám tak zatím všechny limitky), ale protože jsem takto nejistej, tak když po ní někdo bude moc toužit, prát se o ni nebudu... Z toho důvodu jsem se nechtěl ani výrazně vyjadřovat k ručkám, ce se cifru týká, mluvil jsem přímo se Sedlinem už dřív, takže tam asi není o čem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 V 4. 12. 2015 v 11:25, Lamiczka napsal: Kluci, jaký je předpokládaný start výběru financí? Mám to teď trochu těsnější a pokud to bude dřív jak koncem ledna, tak do nich bohužel nepůjdu, pokud to bude později, budu se snažit přidat...pokud možno číslo 16 (mám tak zatím všechny limitky), ale protože jsem takto nejistej, tak když po ní někdo bude moc toužit, prát se o ni nebudu... Z toho důvodu jsem se nechtěl ani výrazně vyjadřovat k ručkám, ce se cifru týká, mluvil jsem přímo se Sedlinem už dřív, takže tam asi není o čem...Vzhledem k tomu, že musíme nejdřív nasbírat dalších nejméně deset zájemců, bych řek že je čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 No- bez 12 to pro mě do sbírky smysl nemá. Pokud by se uvolnila, tak mi ji prosím rezervujte, pokud ne, účastnit se nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marbrz Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 No- bez 12 to pro mě do sbírky smysl nemá. Pokud by se uvolnila, tak mi ji prosím rezervujte, pokud ne, účastnit se nebudu. Jelikož se "moje" 12 stala předmětem pro mne nepříliš příjemných vášní a intrvencí v jednom i druhém smyslu z více stran, podléhám a přepouštím ji Straspolovi. Prosím tedy o vyškrtnutí ze seznamu a od limitky odstupuji. Škoda, tyhle hodinky se mi velmi líbí a autorům přeji úspěšné dotažení do konce. Nechci ale hodinky s pocitem, že jsem stál někomu v cestě za dosažením dalšího vysněného kousku s tím správným číslem . Nedělaly by mi radost. S úctou Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Vezmu dvoje , radši 0. Jagman1. ensi2.3. Sedlin4.Miroslavek5. hopsahejsa6. Jan S.7. Kristian.nov8. Jörg8X9. Denjl10. dadama11. Ondrej7112. marbrz13. Honza.manta14.15.16.17. RC318.19.20.21.22.Miroslávek23.24. Mirek25. bob.zizka26.27.28.29. Obraz ( číslo je mi jedno )30. Guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Taky ještě můžeme udělat variantu 12/A a 12/B Já todle fakt nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 V 5. 12. 2015 v 13:40, marbrz napsal: No- bez 12 to pro mě do sbírky smysl nemá. Pokud by se uvolnila, tak mi ji prosím rezervujte, pokud ne, účastnit se nebudu. Jelikož se "moje" 12 stala předmětem pro mne nepříliš příjemných vášní a intrvencí v jednom i druhém smyslu z více stran, podléhám a přepouštím ji Straspolovi. Prosím tedy o vyškrtnutí ze seznamu a od limitky odstupuji. Škoda, tyhle hodinky se mi velmi líbí a autorům přeji úspěšné dotažení do konce. Nechci ale hodinky s pocitem, že jsem stál někomu v cestě za dosažením dalšího vysněného kousku s tím správným číslem . Nedělaly by mi radost. S úctou MartinNikomu v cestě si nestál.Straspol není ochotnej přijmout fakt, že si pro "svou" dvanáctku přišel pozdě a smířit ses tím. ostatně když nahlédneš do prvotního vlákna http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89003-limitka-leteck%C3%BDch-primek/ a projdeš si ty příspěvky, možná budeš mít, stejně jako já, pocit, že k odhlasování Date číselníku došlo za zvláštních okolností a že straspol není ochoten akceptovat ani fakt, když hlasování dopadne jinak, než jak chtěl on. Seznam ještě rozhodně není těsně před uzavřením, tak tu v době, kdy nám necelá půlka chybí, řešit, jestli je nás dost nebo ne a že každej další je dobrej, je bezpředmětné a vzhledem k tomu, jak nám straspol svými nevinnými příspěvky rozmrdal předešlé vlákno, osobně bych raději oželel jeho účast něž tvoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Tak já vám nakonec tu mou 24 pustím, můžete si ji koupit napůl, 24:2 je 12, takže se koza nažere a vlk si zam.rdá...jaký číslo nakonec zůstane na mě, je fakt úplně jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Taky to můžeme vočislovat jako limitku Davosy. 1 ze 30 a hotovo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 V 5. 12. 2015 v 14:11, Kristian.nov napsal: Taky to můžeme vočislovat jako limitku Davosy. 1 ze 30 a hotovo!jsem pro!Ostatně ze stejných důvodů tak máme v plánu Liberty a Davosa není z důvodů jiných. Hádám. Co, financi? vyjádřete se, prosím, všichni, kteří máte zájem, zda souhlasíte s číslováním jeden z 30.Pokud ano, očíslujem to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Za těchto okolnosti souhlasím s Kristianem.... Aby se kvůli někomu kdo se proste sprajcne odstupovali lidi, kteří by to jinak chtěli, to me přijde krajně hloupý..... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se