Přejít na obsah

Letecké Prim Sport II s kovovou lunetou

Doporučené příspěvky

V 2. 12. 2015 v 23:07, Honza.manta napsal:

Ta pružná podložka na hřídelích pod cifrem má tak zhruba milimetr, tak by neměl být problém těch 0,5 milimetru rozdíl.

I když jsem vystoupil, tak se mi ten projekt čím dál tím víc líbí. Kdyby náhodou vyšlo číslo třináct, viděl jsem, že už tam někdo je, tak bych se přidal. Ale pro mne je třináctka absolutní podmínkou. Třeba proto jsem nakonec prodal prezidentské traktory, protože ta limitka byla jen dvanácti místná a já tudíž neměl třináctku.

0. Jagman

1. ensi

2.

3. Sedlin

4.Miroslavek

5. hopsahejsa

6. Jan S.

7. Kristian.nov

8. Jörg8X

9. Denjl

10. dadama

11. Ondrej71

12. marbrz

13. Honza.manta

14.

15.

16.

17. RC3

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24. Mirek

25. bob.zizka

26.

27.

28.

29.

30. Guzmic

Tak trinastka je tvoja ak sa chces ozaj pridat. Ak nie tak to prosim oprav naspat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 299
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 1. 12. 2015 v 16:58, Sedlin napsal:

no děsně záleží o kolik, náš cifr má na tloušťku 0,55 mm. Klasickej péesdvojkouvej má 0,5mm. Pro naletování nožiček cifru je potřeba minimálně 0,3mm tloušťky, aby to "letování" nebylo vidět z lícní strany. My máme pro sichr 0,35 a zbytek jsou plastické prvky tak, abychom se vešli do 0,55mm a nemusela se dělat nová hřídel a vložka stroje, a to už tak mám staženo rektum, aby nás s tím, až budem schvalovat výrobní dokumentaci, neposlali k šípku a nemusely jsem ty plastické prvky o 0,05mm zeštíhlit. Ale předběžně je celkově 0,55mm cajk, takže osobně bych už víc neplastičnil, abychom se jednak udrželi na stávající ceně a atky abych nemusel řešit další, v pořadí už kdovíkolikátou nabídku, už takhle jich bylo víc než přání na vánoce v mateřské školce ;-)

Chapem, ze su nejake obmedzenia chcel som len zjednotit cislice na vsetkych poliach ciselniku.

Odkaz ke komentáři

0. Jagman

1. ensi

2.

3. Sedlin

4.Miroslavek

5. hopsahejsa

6. Jan S.

7. Kristian.nov

8. Jörg8X

9. Denjl

10. dadama

11. Ondrej71

12. marbrz

13. Honza.manta

14.

15.

16.

17. RC3

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24. Mirek

25. bob.zizka

26.

27.

28.

29. Obraz ( číslo je mi jedno )

30. Guzmic

Odkaz ke komentáři

V 3. 12. 2015 v 16:48, RC3 napsal:

0. Jagman1. ensi2.3. Sedlin4.Miroslavek5. hopsahejsa6. Jan S.7. Kristian.nov8. Jörg8X9. Denjl10. dadama11. Ondrej7112. marbrz13. Honza.manta14.15.16.17. RC318.19.20.21.22.23.24. Mirek25. bob.zizka26.27.28.29.30. Guzmic

Tak trinastka je tvoja ak sa chces ozaj pridat. Ak nie tak to prosim oprav naspat.

Díky.

Odkaz ke komentáři

V 3. 12. 2015 v 15:14, valjoux napsal:

Zdravím chlapci, Nějak jsem tuto akci nesledoval a dnes byl požádán o servis. Chápu dobře že bude 68ička montována na cifr bez

datumu? Jinak cena je za servis rozumného stroje. Pokud bude nějaká totální rezatina bude cena trochu jinde. Pokud někdo nemá stroj tak nějaký najdu. A prosím posílat včetně natahovačky s korunkou, v jakém koliv stavu. Je blbý si říkat o peníze předem, ale pokud přijdou s hodinkami nebude se muset řešit co komu zaplatit. V případě že budu odesílat hotové na jednu adresu. To se ale ještě

nechá dořešit.

Zatím V.

Tak já bych zájem o strojek měl a s platbou předem nemám problém :)

Odkaz ke komentáři

Kluci, jaký je předpokládaný start výběru financí? Mám to teď trochu těsnější a pokud to bude dřív jak koncem ledna, tak do nich bohužel nepůjdu, pokud to bude později, budu se snažit přidat...pokud možno číslo 16 (mám tak zatím všechny limitky), ale protože jsem takto nejistej, tak když po ní někdo bude moc toužit, prát se o ni nebudu...

Z toho důvodu jsem se nechtěl ani výrazně vyjadřovat k ručkám, ce se cifru týká, mluvil jsem přímo se Sedlinem už dřív, takže tam asi není o čem...

Odkaz ke komentáři

V 4. 12. 2015 v 11:25, Lamiczka napsal:

Kluci, jaký je předpokládaný start výběru financí? Mám to teď trochu těsnější a pokud to bude dřív jak koncem ledna, tak do nich bohužel nepůjdu, pokud to bude později, budu se snažit přidat...pokud možno číslo 16 (mám tak zatím všechny limitky), ale protože jsem takto nejistej, tak když po ní někdo bude moc toužit, prát se o ni nebudu...

Z toho důvodu jsem se nechtěl ani výrazně vyjadřovat k ručkám, ce se cifru týká, mluvil jsem přímo se Sedlinem už dřív, takže tam asi není o čem...

Vzhledem k tomu, že musíme nejdřív nasbírat dalších nejméně deset zájemců, bych řek že je čas...

Odkaz ke komentáři

No- bez 12 to pro mě do sbírky  smysl nemá. Pokud by se uvolnila, tak mi ji prosím rezervujte, pokud ne, účastnit se nebudu.

Jelikož se "moje" 12 stala předmětem pro mne nepříliš příjemných vášní a intrvencí v jednom i druhém smyslu z více stran, podléhám a přepouštím ji Straspolovi. Prosím tedy o vyškrtnutí ze seznamu a od limitky odstupuji. Škoda, tyhle hodinky se mi velmi líbí a autorům přeji úspěšné dotažení do konce. Nechci ale hodinky s pocitem, že jsem stál někomu v cestě za dosažením dalšího vysněného kousku s tím správným číslem . Nedělaly by mi radost. S úctou Martin

Odkaz ke komentáři

Vezmu dvoje , radši 

0. Jagman
1. ensi
2.
3. Sedlin
4.Miroslavek
5. hopsahejsa
6. Jan S.
7. Kristian.nov
8. Jörg8X
9. Denjl
10. dadama
11. Ondrej71
12. marbrz
13. Honza.manta
14.
15.
16.
17. RC3
18.
19.
20.
21.
22.Miroslávek
23.
24. Mirek
25. bob.zizka
26.
27.
28.
29. Obraz ( číslo je mi jedno )
30. Guzmic

Odkaz ke komentáři

V 5. 12. 2015 v 13:40, marbrz napsal:

No- bez 12 to pro mě do sbírky  smysl nemá. Pokud by se uvolnila, tak mi ji prosím rezervujte, pokud ne, účastnit se nebudu.

Jelikož se "moje" 12 stala předmětem pro mne nepříliš příjemných vášní a intrvencí v jednom i druhém smyslu z více stran, podléhám a přepouštím ji Straspolovi. Prosím tedy o vyškrtnutí ze seznamu a od limitky odstupuji. Škoda, tyhle hodinky se mi velmi líbí a autorům přeji úspěšné dotažení do konce. Nechci ale hodinky s pocitem, že jsem stál někomu v cestě za dosažením dalšího vysněného kousku s tím správným číslem . Nedělaly by mi radost. S úctou Martin

Nikomu v cestě si nestál.

Straspol není ochotnej přijmout fakt, že si pro "svou" dvanáctku přišel pozdě a smířit ses tím. ostatně když nahlédneš do prvotního vlákna http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89003-limitka-leteck%C3%BDch-primek/ a  projdeš si ty příspěvky, možná budeš mít, stejně jako já, pocit, že k odhlasování Date číselníku došlo za zvláštních okolností a že straspol není ochoten akceptovat ani fakt, když hlasování dopadne jinak, než jak chtěl on.

Seznam ještě rozhodně není těsně před uzavřením, tak tu v době, kdy nám necelá půlka chybí, řešit, jestli je nás dost nebo ne a že každej další je dobrej, je bezpředmětné a vzhledem k tomu, jak nám straspol svými nevinnými příspěvky rozmrdal předešlé vlákno, osobně bych raději oželel jeho účast něž tvoji.

Odkaz ke komentáři

V 5. 12. 2015 v 14:11, Kristian.nov napsal:

Taky to můžeme vočislovat jako limitku Davosy. 1 ze 30 a hotovo!

jsem pro!

Ostatně ze stejných důvodů tak máme v plánu Liberty a Davosa není z důvodů jiných. Hádám. Co, financi?

vyjádřete se, prosím, všichni, kteří máte zájem, zda souhlasíte s číslováním jeden z 30.

Pokud ano, očíslujem to tak

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...