Kid_A Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Moc pěkný! Bude jim slušet i černej aligator
Rufanius Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Moc pěkný! Bude jim slušet i černej aligator Jojo přesně tak plánuju se stavit u Dušáka a jeden zakoupit :-)
Rufanius Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Hezky kousek, na bile ciferniky mam slabost :-) Mam ted v merku nekolik kousku pro novy nakup a AT jsou tam tak..jsem zvedavy pro co se nakonec rozhodnu :-) Já pořád váhal mezi PO a AT pořád jsem je zkoušel jako klasický závislák nejraději bych bral obě...
honza71 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Omega AT jsou urcite dobra volba. Mne ty moje vydrzely skoro dva roky ;-)At Ti delaj radost.
Rufanius Odesláno 8. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Omega AT jsou urcite dobra volba. Mne ty moje vydrzely skoro dva roky ;-)At Ti delaj radost. No já se také obávám že to bude tak na dva roky :-)
Leviathan Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 (upraveno) su na wishliste. presne tato farba a model Upraveno 10. listopadu 2015 uživatelem Leviathan
Rufanius Odesláno 11. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 ...tak jsem udělal kontrolní měření a celková odchylka je +2s za týden !!! To jsem opravdu nečekal. Ebely dělají +5s ale denně a všichni mi říkali že je to OK
Rufanius Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Takže poslední update s přesností. Přesně po měsíci hodinky udělali + 20s to si myslím je slušný výsledek a opravdu mile mě to překvapilo.
Leviathan Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Já pořád váhal mezi PO a AT pořád jsem je zkoušel jako klasický závislák nejraději bych bral obě...Jasne, treba oboje Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
MichalMic Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Krasne, nadcasove. Vynikajuci kusok
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se