Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny postižené závisláky. Jako každý rok tak i letos mě mimo chřipky ještě napadl chronobundus. Nakonec po dlouhém zvažování to odnesli tyto nádherné OMEGA SEAMASTER AQUA TERRA in house cal 8500 :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ještě pár foteček z dneška :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pekny aquace gratuluji, hele oni uz nemaji ten lesteny stred tahu?

Odesláno

Aqua Terry jsou super, ať už šedé, modré nebo tyto bílé. U tohoto staršího modelu se mi líbí orámování datumky, které současným AT chybí.

Odesláno

Podle mého tenhle model to nemá a leštěný dělají u té nejnovější řady ale jistě to nevím. Já mám předposlední model...

To je jen dobre, ja to vidim jako velke plus, s tim oramovanim neni o cem, pecka.

Odesláno

Krásný univerzály!

Nechápu, proč je ještě nemám :-)

...no jenže já v tom obchodě ještě chytil chronobundus na IWC Portuguese ale to už by mě doma asi zabili

Odesláno

Hezky kousek, na bile ciferniky mam slabost :-) Mam ted v merku nekolik kousku pro novy nakup a AT jsou tam tak..jsem zvedavy pro co se nakonec rozhodnu :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...