Petr R Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Přátelé, to jsem se zase jednou takhle koukal na Amazon a napadlo mě, že vlastně ještě nemám žádný hodinky na měření rychlosti a tak mě napadlo podívat se na Speedy a dva modely mě docela zaujaly, nejen příznivou cenou. Chci se proto zeptat těch kteří se v tom vyznají, které z následujících si vybrat. Líbí se mi první, druhé jsou zase asi víc novější a také dost recenzentů uvádí, že na živo vypadají lépe než ne obrázku. Tak prosím poraďte. 1. 323.30.40.40.06.001 2. 326.30.40.50.01.002 No a ještě mi padlo oko na tyhle, ale nejsem si jistý, jestli ten dial není moc přeplácaný.3. 3220.50.00
Liqid Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Tripledate jsou opravdu značně nepřehledné, těm bych se vyhnul. Z tvého výběru bych volil 2. budou nejlépe čitelné. A koukal jsi třeba na Marky? Mají novou sponu s microregulací.
Kristian.nov Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Jestli chceš speedy kup Moony nebo nový Marky... Ostatní je podle mě spíš taková nastavovaná kaše...
Petr R Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Dekuju za odpovědi, Marky se mi moc nelibi a popravdě moony mě zatím taky neodlovily, tak nevím.
blackhead Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 a co tyhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr R Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Moc pěkný a přiznám se, že jsem je vůbec nezaregistroval, ale je to trochu mimo částku, kterou jsem za ně chtěl utrati. Já to bral jenom jako doplněk a už to zase začíná být úvaha nad něčím hodnotnějším :-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se