B.F.G. Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Možná se to už někde probíralo, nicméně bych rád zavedl téma na zobrazení aktuálního přesného času na stránkách fóra. Pro mě nejlépe přímo v hlavním baneru Myslím, že je to jedna z věcí, kterou by většina návštěvníků jednohlasně uvítala. Nebo ne?
Jaem Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Bingo!!! a hned pripajam link na CET: http://wwp.european-union-eu.com/central-european-time/
Godin Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Super nápad a taky připojuji link. Zajímavý je, že odchylka oproti odkazu kolegy je 20 sekund. http://www.presnycas.cz/
Jaem Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 To je zvlastne, ze kazdy server ma nejaku odchylku. Dal som vyhladat aj atomovy cas, ten je na time.gov Odkaz, ktory som postol prvy (CET) je najnepresnejsi. Dokonca som uz myslel, ze mi zblbli vsetky hodinky Nastastie idu presne, ako ...
odklizec Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Pridat "nejaky" cas by nebyl problem. Problem je, ze vetsina realtime javascriptu a jinych html scriptu ukazuje lokalni (PC) cas. Atomic cas bud neni realtime (vetsinou se synchronizuje v rozmezi par sekund az 1 minuty). Takze zadne zobrazovani sekund, co by se celkem hodilo, kdyz si clovek chce seridit hodinky Zkusim jeste pohledat.
rmx Odesláno 17. října 2007 Nahlásit Odesláno 17. října 2007 (upraveno) To už fórum, může taky vydávat zvuk tikajících hodinek, ať je to kompletní Upraveno 17. října 2007 uživatelem rmx
safi Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Je možné přidat nějaké růžové barevné schéma? Ať mi to v práci ladí s košilí a kravatou.
B.F.G. Odesláno 18. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Daří se objevit nějakou možnost přesného zobrazení času?
B.F.G. Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Musím se zase připomenout, jak to vypadá s ukazatelem času? Dočkáme se vánočního dárečku? Možná to není košer, nedalo by se juknout do scriptu jiných stránek, kde berou přesný čas?
Filini Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Sakra, zrovna som minule nasiel nahodou site kde boli priamo scripty pre stranky. Jeden chalan to mal v podpise ale tu mi to neslo. Tak som sa na to vykaslal. Bolo tam asi 30 druhov hodin analog aj digital. Uz to ale nikde neviem najst
B.F.G. Odesláno 29. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2008 (upraveno) Budeme mít někdy na hlavní stránce ukazatel času? Já jen že ho mají i fóra za pět prstů a tady pořád nic... Upraveno 29. března 2008 uživatelem B.F.G.
Olda Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 Našel jsem tento odkaz http://www.clocklink.com/ . Snad by šel použít.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se