Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Možná se to už někde probíralo, nicméně bych rád zavedl téma na zobrazení aktuálního přesného času na stránkách fóra. Pro mě nejlépe přímo v hlavním baneru :) Myslím, že je to jedna z věcí, kterou by většina návštěvníků jednohlasně uvítala. Nebo ne?

Odesláno

To je zvlastne, ze kazdy server ma nejaku odchylku. Dal som vyhladat aj atomovy cas, ten je na time.gov Odkaz, ktory som postol prvy (CET) je najnepresnejsi. Dokonca som uz myslel, ze mi zblbli vsetky hodinky :suicide_anim: Nastastie idu presne, ako ...

Odesláno

Pridat "nejaky" cas by nebyl problem. Problem je, ze vetsina realtime javascriptu a jinych html scriptu ukazuje lokalni (PC) cas. Atomic cas bud neni realtime (vetsinou se synchronizuje v rozmezi par sekund az 1 minuty). Takze zadne zobrazovani sekund, co by se celkem hodilo, kdyz si clovek chce seridit hodinky ;) Zkusim jeste pohledat.

Odesláno (upraveno)

To už fórum, může taky vydávat zvuk tikajících hodinek, ať je to kompletní :D

Upraveno uživatelem rmx
  • po měsíci...
Odesláno

Musím se zase připomenout, jak to vypadá s ukazatelem času? Dočkáme se vánočního dárečku? Možná to není košer, nedalo by se juknout do scriptu jiných stránek, kde berou přesný čas?

Odesláno

Sakra, zrovna som minule nasiel nahodou site kde boli priamo scripty pre stranky. Jeden chalan to mal v podpise ale tu mi to neslo.

Tak som sa na to vykaslal. Bolo tam asi 30 druhov hodin analog aj digital.

Uz to ale nikde neviem najst :(

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Budeme mít někdy na hlavní stránce ukazatel času? Já jen že ho mají i fóra za pět prstů a tady pořád nic...

Upraveno uživatelem B.F.G.
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...